Μεγάλες προσφορές στα Ζαχαροπλαστεία Οικονόμου

Με μεγάλες προσφορές σε Πασχαλινές λιχουδιές τα Ζαχαροπλαστεία Οικονόμου ανταμείβουν την εμπιστοσύνη του Φαρκαδόνιων και γενικότερα των Θεσσαλών καταναλωτών

Πασχαλινές γεύσεις σε τιμές που πραγματικά μας δελεάζουν, προσφέρουν για μια ακόμη γιορτινή περίοδο τα Ζαχαροπλαστεία Οικονόμου σε Φαρκαδόνα και Λάρισα. Αρτογλυκίσματα σε τιμές έκπληξη που αφήνουν ξεχωριστή γεύση σε όλους μας και δεν μπορούμε να τα αποχωριστούμε. Γλυκίσματα για εμάς και τις οικογένειές μας, για τις επισκέψεις σε φιλικά και συγγενικά πρόσωπα, αλλά το σημαντικότερο για τα βαφτιστήρια μας, που μας περιμένουν να τα επισκεφτούμε με τα δώρα του Πάσχα.

Σε αυτές της γιορτές με μόλις 10 ευρώ ο καταναλωτής μπορεί να προμηθευτεί από τα Ζχαροπλαστεία Οικονόμου μια Συσκευασία Κουλουριών στην οποία θα συμπεριλαμβάνεται ένα Τσουρέκι κι ένα Πασχαλινό Αυγό. Συσκευασία για το δώρο σε ένα αγαπημένο πρόσωπο, για πασχαλινή επίσκεψη σε ένα φιλικό σπίτι, και το σημαντικότερο για τα βαπτίστρια μας.

Παράλληλα τα Ζχαροπλαστεία Οικονόμου προσφέρουν μια ακόμη μοναδική προσφορά. Με την αγορά 3 γεμιστών τσουρεκιών, προσφέρουν δωρεάν ένα επιπλέον, χαρίζοντας σε όλους μας μια ακόμη Πασχαλινή, γευστική προσφορά.

Ζαχαροπλαστεία Οικονόμου…Πρώτα σε Γεύσεις, αλλά Πρώτα και στις προφορές.

Ζαχαροπλαστεία Οικονόμου: Ιωαννίνων 144, Λάρισα, Οδός Βόλου 62, Λάρισα, Φαρκαδόνα Τρικάλων.