Ματαιώνεται η φετινή Γιορτή Κρασιού στον Αμπελώνα

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 18-8-21, στο Δημαρχείο Τυρνάβου σχετικά με την επικείμενη γιορτή κρασιού στον Αμπελώνα, όπου συμμετείχαν ο Δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής Χριστόφορος Κατσαρός, ο Πρόεδρος της Ομάδας Ποδοσφαίρου του Αμπελωνιακού Ζιωγάκης Αλέξανδρος και ο Πρόεδρος του Γ.Σ. Αμπελώνα Σταύρος Κωτούλας.

Η Δημοτική Αρχή και το Δημοτικό Συμβούλιο εξαρχής εξεδήλωσαν την θετική διάθεση και πρόθεση τους να βοηθήσουν τα Σωματεία του Αμπελώνα ώστε να διεξαχθεί η Γιορτή Κρασιού, ως μοχλός ανάπτυξης και προόδου της περιοχής.

Πλην όμως, οι δυσμενείς εξελίξεις, με τη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων και την επιδείνωση του επιδημιολογικού φορτίου δεν αφήνουν περιθώρια.

Άλλωστε, ο κίνδυνος εξάπλωσης του κορωνοϊού από μία τέτοια μαζική εκδήλωση είναι υπαρκτός, ενώ ο Αμπελώνας πέρσι βίωσε ήδη ένα τοπικό lockdown και υπό τον φόβο αν αυξηθούν τα κρούσματα να μπει σε νέο τοπικό lockdown με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την τοπική κοινωνία.

Σε κάθε περίπτωση, τόσο η δημοτική αρχή όσο και τα Σωματεία θέτουμε ως απόλυτη προτεραιότητα την υγεία τόσο των συνδημοτών μας όσο και των πολλών επισκεπτών.

Έτσι, με αίσθημα ευθύνης ανακοινώνουμε την κοινή μας Απόφαση για ματαίωση της φετινής Γιορτής Κρασιού.

tinealarissa.gr,tirnavitikanea.com