Μαθητές της Φαρκαδόνας ξεναγήθηκαν στην έκθεση Ζωγραφικής του «Αμφίων»

Το πρωί της Παρασκευής τις πύλες της έκθεσης που πραγματοποιείται στον κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο δίπλα από τα γραφεία του Συλλόγου, πέρασαν μαθητές των δυο δημοτικών σχολείων της Φαρκαδόνας

Τις εντυπώσεις συνεχίζει να κλέβει η έκθεση ζωγραφικής του Μουσικού Συλλόγου «Αμφίων» Φαρκαδόνας. Η έκθεση βρίσκεται σε εξέλιξη από το περασμένο Σάββατο και δέχεται σε καθημερινή βάση πλήθος επισκεπτών που ξεναγούνται στην έκθεση των μελών του Τμήματος Ζωγραφικής του Μουσικού Συλλόγου.

Το πρωί της Παρασκευής τις πύλες της έκθεσης που πραγματοποιείται στον κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο δίπλα από τα γραφεία του Συλλόγου, πέρασαν μαθητές των δυο δημοτικών σχολείων της Φαρκαδόνας. Τα παιδιά ξεναγήθηκαν στο χώρο από την πρόεδρο του Συλλόγου κα Βάσω Μπασιάκου, από μέλη της διοίκησης καθώς και μέλη του Τμήματος Ζωγραφικής που παρουσίασαν τα έργα τους.

Τα παιδιά δεν έκρυβαν το θαυμασμό τους για τα έργα που παρουσιάζονται στην έκθεση ενώ ενημερώθηκαν για την αξία των Τεχνών, που προάγουν τον πολιτισμό και δίνουν διέξοδο στους ανθρώπους να απομακρυνθούν από τους σύγχρονους τρόπους ψυχαγωγίας.

Οι μαθητές δεν έκρυψαν το ενδιαφέρον τους για το χώρο των Εικαστικών ενώ πολύ από αυτούς δεν δίστασαν να δηλώσουν ότι όταν μεγαλώσουν θα ήθελαν να γίνουν ζωγράφοι.

Η έκθεση κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο ενώ αναμένεται η τελετή του Αγιασμού για την έναρξη της νέας περιόδου στο Τμήμα Ζωγραφικής του Αμφίων.