Μαζί με όλους τους Φαρκαδόνιους ο Γιάννης Αναγνώστου

Ο πρόεδρος σήμερα του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας διεκδικεί εκ νέου μια θέση στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου, καλώντας τον κόσμο να στηρίξει με την ψήφο τον ίδιο αλλά και τον συνδυασμό που συμμετέχει, «Μαζί Δημιουργούμε το Δήμο Φαρκαδόνας», με επικεφαλής τον δήμαρχο Φαρκαδόνας και εκ νέου υποψήφιο Θανάση Μεριβάκη

Το 2014 ο Γιάννης Αναγνώστου μετά από μια μακρά πορεία στα συνδικαλιστικά δρώμενα σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο αποφάσιζε να προσφέρει στον τόπο του με τη συμμετοχή στο συνδυασμό του νυν δημάρχου Φαρκαδόνας Θανάση Μεριβάκη.

Κατάφερε το στόχο του, καθώς οι συνδημότες του, τον εξέλεξαν δημοτικό σύμβουλο, δίνοντας την επιθυμητή έδρα στο δημοτικό συμβούλιο Φαρκαδόνας.

Όλα αυτά τα χρόνια ο κ. Αναγνώστου απέδειξε ότι διαθέτει όλα εκείνα τα εφόδια που χρειάζεται ένας αυτοδιοικητικός για να προσφερθεί στον τόπο. Με επιχειρήματα, με έργα και πράξεις, απέδειξε περίτρανα ότι μπορεί και θέλει να προσφέρει στο τόπο του.

Στα καθήκοντα που του ανατέθηκαν την τελευταία πενταετία εργάστηκε σκληρά, προσφέροντας στο τόπο του. Από την θέση που κατέχει σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο απέδειξε ότι διαθέτει όλα αυτά τα στοιχεία που κάνουν ένα αιρετό να διοικήσει σωστά και με αρτιότητα το Δήμο.

Ο πρόεδρος σήμερα του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας διεκδικεί εκ νέου μια θέση στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου, καλώντας τον κόσμο να στηρίξει με την ψήφο τον ίδιο αλλά και τον συνδυασμό που συμμετέχει, «Μαζί Δημιουργούμε το Δήμο Φαρκαδόνας», με επικεφαλής τον δήμαρχο Φαρκαδόνας και εκ νέου υποψήφιο Θανάση Μεριβάκη.

Με γεμάτες τις αποσκευές εμπειρία και έργο, μάχεται με όλους τους πολίτες. «Μαζί Δημιουργούμε το Δήμο Φαρκαδόνας», μιας και μαζί με τους πολίτες μιας και μαζί με τους πολίτες όλη η ομάδα του Θανάση Μεριβάκη κατάφερε πολλά και θα διεκδικήσει την επόμενη τετραετία πολύ περισσότερα.