Με ασφάλεια και υπευθυνότητα η εταιρία «Tsiamantas Security» βρίσκεται πάντα δίπλα μας

Η εταιρία φύλαξης «Tsiamantas» προσφέρει άμεσες λύσεις για την προστασία της περιουσίας μας, κατοικιών, επιχειρήσεων, διαφόρου είδους κοινωνικών εκδηλώσεων, 24 ώρες το 24ωρο και 365 μέρες το χρόνο

Προστατεύει το χώρο μας, επαγγελματική εστία και κατοικία και γενικότερα την περιουσίας μας, 24ωρες το 24ωρο και 365 ημέρες το χρόνο. Η εταιρία «Tsiamantas Security» βρίσκεται κάθε στιγμή κοντά μας, με υπευθυνότητα.

Η εταιρία φύλαξης «Tsiamantas» προσφέρει άμεσες λύσεις για την προστασία της περιουσίας μας, κατοικιών, επιχειρήσεων, διαφόρου είδους κοινωνικών εκδηλώσεων, 24 ώρες το 24ωρο και 365 μέρες το χρόνο.

Η εταιρία προσφέρει στατικές και περιπολούμενες φυλάξεις, άμεση επέμβαση, συνοδείες ασφάλειας, έλεγχος εισόδου – εξόδου κοινού, ειδικές φυλάξεις, γάμων, γιορτών, φεστιβάλ, συνεδρίων.

Πλέον οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα συστήματα ασφάλειας μεταξύ των οποίων, κλειστά κυκλώματα tv, συστήματα συναγερμού υψηλής ασφάλειας, περιμετρική ασφάλεια και συστήματα ζεύξης, ιδιόκτητο 24ωρο κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού εικόνας και ήχου, εγκατάσταση-υποστήριξη-συντήρηση ηλεκτρονικών συστημάτων.

Για κάθε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τα γραφεία της επιχείρησης στα Τρίκαλα επί της οδού 25 Μαρτίου 18 στα Τρίκαλα. Τηλέφωνο 2431071400 & 6978878693.