Με ενέργειες του Βαγγέλη Κοσμά συντηρούνται και καλλωπίζονται τα σχολεία

IMG_20200722_115625-1-760x390.jpg

Έμπρακτο ενδιαφέρον προς την εκπαιδευτική κοινότητα του προέδρου Σχολικών Επιτροπών και αντιδημάρχου Καθαριότητας

Την προσοχή και το έντονο ενδιαφέρον του προς την εκπαίδευση εκφράζει ολοένα και περισσότερο ο πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών και αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Βαγγέλης Κοσμάς. Ο ίδιος σήμερα ως αποκλειστικά υπεύθυνος κι ως ανήσυχο πνεύμα και με έντονη διάθεση για προσφορά στην εκπαίδευση, ασχολείται αποκλειστικά με τους τομείς του, δίνοντας βαρύτητα στον καλλωπισμό και στην συντήρηση των σχολικών εγκαταστάσεων.

Σημειωτέον ότι ο κ. Κοσμάς πασχίζει καθημερινά από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά του και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έδωσε λύσεις σε θέματα της καθημερινότητας, σε δύσκολες συνθήκες και σε ρυθμούς που ολοένα και αυξάνονται. Αυτό εξάλλου είναι κάτι που τον χαρακτηρίζει ως άνθρωπο και ως αιρετό και εκτιμάται από τον δήμαρχο Φαρκαδόνας κ. Σπύρο Αγναντή και τους συναδέλφους του.

Με την το έκδηλο ενδιαφέρον του αντιδημάρχου σήμερα πραγματοποιούνται ελαιοχρωματισμοί και βαφές σε εξωτερικούς αλλά και εσωτερικούς χώρους, όπου είναι απαραίτητο, εργασίες καθαρισμού και κοπή χόρτων, επισκευές, συντηρήσεις στις περιφράξεις και γενικά ότι χρειάζονται τα σχολεία στο μέτρο του εφικτού.

Ο Δήμος Φαρκαδόνας παρά τις αντιξοότητες με τον κορονοϊό, είναι συνεχώς σε επικοινωνία και συνεργασία με την σχολική επιτροπή και την εκπαιδευτική κοινότητα, έτσι ώστε να λύνονται προβλήματα και να υπάρχουν ασφαλείς συνθήκες λειτουργίας στις κτιριακές εγκαταστάσεις.

perifereia.gif