Με ποιητικές σκέψεις εύχεται στη γυναίκα ο Κώστας Κοκκινίδης

Ο δημοτικός σύμβουλος Φαρκαδόνας εύχεται χρόνια πολλά στη μάνα, στη σύζυγο, στη γυναίκα του χωριού, στην εργαζόμενη, στην αγρότισσα αλλά και την άνεργη….Στις Γυναίκες όλους του κόσμου

Με τις σκέψεις του Βρετανού ποιητή, William Golding, προσπαθεί να ευχηθεί και να μεταφέρει τα κατάλληλα μηνύματα, ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Φαρκαδόνας κ. Κώστας Κοκκινίδης.

«Νομίζω ότι οι γυναίκες είναι ανόητο να προσποιούνται ότι είναι ίσες με τους άνδρες. Είναι πολύ ανώτερες και πάντα ήταν. Ό,τι και να δώσεις σε μια γυναίκα, θα σου προσφέρει περισσότερα. Αν της δώσετε το καρπό σας, θα σας δώσει ένα μωρό. Αν της δώσετε ένα οίκημα, θα σας δώσει ένα σπιτικό. Αν της δώσετε τα ψώνια σας, θα σας δώσει ένα γεύμα. Αν της δώσετε ένα χαμόγελο, θα σας δώσει την καρδιά της. Η γυναίκα πολλαπλασιάζει και μεγεθύνει αυτό που της δίνεται».

«Ας αναλογιστούμε όλοι, τις παραπάνω σκέψεις του μεγάλου Βρετανού ποιητή», αναφέρει ο ίδιος, παροτρύνοντας όλους τους ανθρώπους να αγωνιστούν ώστε, να πάψουν η διακρίσεις, και να υπάρξουν ίσες ευκαιρίες και πραγματική ισότητα των δύο φύλλων.

«Σήμερα περισσότερο από ποτέ, αποτελεί πρώτιστο καθήκον κάθε ανθρώπου να σέβεται και να τιμά στο μέγιστο βαθμό την γυναίκα. Να την εκτιμά, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη και το σεβασμό, αναγνωρίζοντας την προσφορά της, στην ίδια τη ζωή και στους Θεσμούς», τονίζει μεταξύ των άλλων ο κ. Κώστας Κοκκινίδης.

KRINI LIVE