Με πυρετώδεις ρυθμούς η βαθμολόγηση των γραπτών

Συνεχίζεται η βαθμολόγηση ενώ καθημερινά έρχονται στο 49ο Βαθμολογικό Κέντρο Τρικάλων καινούργια γραπτά των πανελληνίων εξετάσεων

Ομαλά και χωρίς να προβλήματα, γεγονός που οφείλεται στον καλό συντονισμό, την εμπειρία χρόνων και τη συνεργασία του προέδρου κ. Δημήτρη Ντρίζου και των υπαλλήλων συναδέλφων εκπαιδευτικών, ξεκίνησε και συνεχίζεται από το 49ο Βαθμολογικό Κέντρο των Τρικάλων η βαθμολόγηση γραπτών των πανελληνίων εξετάσεων.

Στα Τρίκαλα εξετάζονται οι μαθητές δυο περιοχών της χώρας, οι οποίες ωστόσο δεν είναι ανακοινώσιμες για ευνόητους λόγους.

Από το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης ξεκίνησε η διόρθωση του μαθήματος της Νεοελληνικής Γλώσσας – Έκθεσης. Ήδη η διόρθωση των γραπτών κινείται με φυσιολογικούς ρυθμούς με την βαθμολόγηση το μεσημέρι της Παρασκευής να βρίσκεται στο 50%.

Βαθμολογητές της Νεοελληνικής Γλώσσας – Έκθεσης από την μέχρι στιγμής διόρθωση έχουν αποκτήσει μια πρώτη εικόνα, ωστόσο αυτή δεν είναι ανακοινώσιμη, για ευνόητους λόγους, μιας και δεν επιτρέπεται και από το αρμόδιο υπουργείο.

Από το μεσημέρι της Παρασκευής ξεκίνησε και η βαθμολόγηση των γραπτών στο μάθημα των Μαθηματικών, Θετικού Προσανατολισμού και Οικονομίας. Η βαθμολόγηση στα δυο προαναφερόμενα μαθήματα αναμένεται να ολοκληρωθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Το απόγευμα της Παρασκευής το 49ο Βαθμολογικό Κέντρο Τρικάλων παρέλαβε τα γραπτά της Βιολογίας και της Κοινωνιολογίας, στα οποία διαγωνίστηκαν το πρωί της εν λόγω ημέρας οι υποψήφιοι. Το πρωί του Σαββάτου υπήρξε συνάντηση των συντονιστών με τους βαθμολογητές προκειμένου να δοθούν οι απαραίτητες κατευθύνσεις προκειμένου να ξεκινήσει η διόρθωση το μεσημέρι της Δευτέρας.

Η διόρθωση θα συνεχιστεί κανονικά τις επόμενες ημέρες και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί με το τελευταίο μάθημα της Χημείας στις αρχές Ιουλίου. Αμέσως μετά το Βαθμολογικό Κέντρο Τρικάλων αναμένεται να αποστείλει στο υπουργείο τις βαθμολογικές καταστάσεις προς έλεγχο, διαδικασία ανάλογη που θα ακολουθήσουν όλα τα εξεταστικά κέντρα της χώρας.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες οι βαθμοί των υποψηφίων αναμένεται να ανακοινωθούν από τις 7 έως τις 10 το αργότερο του μήνα Ιουλίου.

KRINI LIVE