Με σεβασμό και υπευθυνότητα οι υπάλληλοι του φαρμακείου του ΕΟΠΥ Λάρισας

Εξυπηρετούν ασθενείς και συγγενείς τους για τα ειδικά φάρμακα, λαμβάνοντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα, πάντα στον εξωτερικό χώρο της Υπηρεσίας

Στην Λάρισα και στην Κεντρική Υπηρεσία του ΕΟΠΥ αναγκάζονται να μεταβαίνουν πολλοί συμπολίτες μας προκειμένου να λαμβάνουν τα ειδικά φάρμακα για σοβαρές χρόνιες νόσους και ειδικά νοσήματα. Είναι οι άνθρωποι που καθημερινά δίνουν το δικό τους αγώνα και σήμερα με τη δραματική αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού και τη διασπορά του, ζουν με το φόβο να νοσήσουν, κάτι που θα έχει σοβαρές συνέπειες στην υγεία τους.

Οι άνθρωποι αυτοί το τελευταίο δεκαήμερο λαμβάνουν αυστηρά μέτρα αυτοπροστασίας για να περιορίσουν το κίνδυνο, ενώ οι ίδιοι ή οι συγγενείς τους καλούνται να επισκεφτούν την γειτονική Λάρισα για την λήψη των φαρμάκων τους.

Ο φακός της «ΚΡΗΝΗ LIVE» βρέθηκε στο κέντρο αναφοράς της διανομής των φαρμάκων. Ωστόσο τίποτα δεν θύμιζε το παρελθόν καθώς η είσοδος δεν επιτρεπόταν εντός του φαρμακείου, για την αποφυγή συνωστισμού, αλλά τα φάρμακα μεταφερόταν στον εξωτερικό χώρο της Υπηρεσίας.

Εργαζόμενοι του φαρμακείου του ΕΟΠΥ, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα για την δική τους προστασία αλλά το σημαντικότερο για τους ασθενείς και τους συγγενείς τους, ειδοποιούνται και εξέρχονται του φαρμακείου λαμβάνουν την συνταγή και μεταφέρουν τα φάρμακα εναποθέτοντας το εξωτερικό χώρο για να τα λάβει ο δικαιούχος.

Με σεβασμό και με ευθύνη οι εργαζόμενοι του φαρμακείου δίνουν το δικό τους αγώνα και συνεχίζουν λαμβάνοντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα.

Αξίζουν πολλά μπράβο και συγχαρητήρια στους υπαλλήλους οι συγκαταλέγονται και αυτοί στους ήρωες των τελευταίων ημερών.

KRINI LIVE