Με την διευθύντρια Β/θμιας εκπαίδευσης συναντήθηκε η Δήμητρα Παπαστεργίου

Η ψυχολόγος του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Φαρκαδόνας συζήτησε σειρά θεμάτων που άπτονται της εκπαίδευσης με την κα Ελένη – Μαρίνα Ξυνοπούλου

Καθημερινές είναι οι συναντήσεις της νέας διευθύντριας δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Τρικάλων κα Ελένης – Μαρίνας Ξυνοπούλου με φορείς του νομού. Σήμερα το πρωί τις πύλες της εκπαιδευτικής διεύθυνσης πέρασε η ψυχολόγος και στέλεχος του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Φαρκαδόνας κα Δήμητρα Παπαστεργίου, έπειτα από πρόσκληση της κα Ξυνοπούλου.

Το ενδιαφέρον της διευθύντριας για επαφή και επικοινωνία με τις τοπικές αρχές στο πλαίσιο συνεργασίας που αποβλέπει στη βελτίωση της εκπαίδευσης θεωρείται έμπρακτο και αναμφισβήτητο, καθώς στις λίγες μέρες από την ανάληψη των νέων της καθηκόντων έχει συναντηθεί και συζητήσει με τους περισσότερους ιθύνοντες της περιοχής μας . Υπό αυτό το πρίσμα πραγματοποιήθηκε και σήμερα η συνάντησή της με την κα. Παπαστεργίου. Πρόκειται για μία συνάντηση δικτύωσης, όπως τη χαρακτήρισε η κα. Παπαστεργίου, με σκοπό να δημιουργηθεί ένας δίαυλος επικοινωνίας του Κέντρου Κοινότητας με τη Δ.Δ.Ε. Τρικάλων. Αυτό θα διευκολύνει την ενημέρωση των σχολείων της περιοχής σχετικά με τις ερευνητικές δράσεις του Κέντρου Κοινότητας που τελούνται υπό την αιγίδα της Δ.Ε. Τρικάλων.

Τέτοιες δράσεις αφορούν σε θέματα υγείας και πρόνοιας, επαγγελματικού προσανατολισμού, περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος που, αν μη τι άλλο, αφορούν και τους μαθητές. Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου φαρκαδόνας έχει πλούσιο ιστορικό στη διοργάνωση των ανωτέρω, η οποία γίνεται με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό. Η διευθύντρια ευχαρίστησε την κα. Παπαστεργίου για την άμεση απάντησή της στην πρόσκληση, χαιρέτισε με ενθουσιασμό την έναρξη της συνεργασίας τους και υποσχέθηκε την αμέριστη αρωγή της στις μελλοντικές δράσεις.

«Όποια προσπάθεια γίνεται προς την κατεύθυνση να έχει το σύγχρονο σχολείο άνοιγμα προς την κοινωνία χαίρει της πλήρους αποδοχής και συμπαράστασής μου», δήλωσε η κα. Ξυνοπούλου και ευχήθηκε και για άλλες συνεργασίες στο μέλλον.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *