Με την ευχή για υγεία και συνεργασία κόπηκε η πίτα του Δ.Σ. Φαρκαδόνας

Λίγο πριν την έναρξη της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου το βράδυ της Τρίτης κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα και ανταλλάχτηκαν ευχές

Τις ευχές για μια δημιουργική χρονιά με συνεργασία όλων των παρατάξεων για το καλό και την ευημερία του Δήμου Φαρκαδόνας και το σημαντικότερο για την επίλυση των προβλημάτων των δημοτών κόπηκε το βράδυ της Τρίτης η πρωτοχρονιάτικη πίτα του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας.

Όπως κατέγραψε η ηλεκτρονική εφημερίδα ΚΡΗΝΗ LIVE λίγο πριν την έναρξη του δημοτικού συμβουλίου, μέλη του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας, υπό την παρουσία κάποιων προέδρων κοινοτήτων αλλά και πολιτών ήρθαν να κόψουν την πίτα και να ανταλλάξουν ευχές με αφορμή την έλευση του νέου χρόνου.

Την πίτα ευλόγησε ο εφημέριος της Φαρκαδόνας π. Αθανάσιος Κούτσιας, που ευχήθηκε υγεία, προκοπή και συνεργασία προς όφελος του Δήμου και των πολιτών. Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το Δήμο για την διευθέτηση κάθε αιτήματος που κατατίθεται από την τοπική εκκλησία, ενώ δεσμεύτηκε ότι Δήμος και Εκκλησία θα συνεχίζουν την συνεργασία που αναπτύσσεται.

Τις ευχές προς τους δημοτικούς συμβούλους απηύθυναν ο δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Γιάννης Σακελλαρίου.

Ευχήθηκε σ’ όλους τους δημοτικούς συμβούλους καλή χρονιά με υγεία και δημιουργικότητα που θα συμβάλει, ώστε να αντιμετωπιστούν και να ξεπεραστούν τα προβλήματα που ταλανίζουν Δήμο και πολίτες.

Ο ίδιος δεν παρέλειψε να τονίσει ότι ο Δήμος είναι ανοιχτός προς όλα τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου να προτείνουν, να συζητήσουν, να καταθέσουν απόψεις και θέσεις, ώστε μέσα από το διάλογο και την συνεργασία να υπάρξουν θετικά και άμεσα ορατά αποτελέσματα για τα οποία πασχίζουν ο ίδιος, κι όλα τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου.

Το φλουρί της βασιλόπιτας που αντιστοιχούσε σε μια εικόνα της Παναγίας κέρδισε ο αντιδήμαρχος έργων κ. Γιάννης Γεωργολόπουλος