Με το μάθημα των Αγγλικών ξεκινούν τα ειδικά μαθήματα

Οι Τρικαλινοί υποψήφιοι που εκδήλωσαν ενδιαφέρον να εξεταστούν στο μάθημα των Αγγλικών θα διαγωνιστούν την Τετάρτη στις εγκαταστάσεις του 3ου γενικού λυκείου Τρικάλων (Μετεώρων 57 Γαρδικάκι τηλέφωνο επικοινωνίας 2431022571 όπου έχει οριστεί το εξεταστικό κέντρο

Για ένα μεγάλο μέρος των υποψηφίων των πανελληνίων εξετάσεων η εξεταστική δοκιμασία ανήκει στο παρελθόν.

Για κάποιους όμως και συγκεκριμένα για εκείνους που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να διαγωνιστούν στα ειδικά μαθήματα το άγχος συνεχίζεται.

Με το μάθημα των Αγγλικών ξεκινούν την Τετάρτη 1 Ιουλίου οι εξετάσεις ειδικών μαθημάτων για τους αποφοίτους Λυκείου (ΓΕΛ-ΕΠΑΛ Ομάδα Α και Β) οι οποίοι έχουν εκδηλώσει σχετικό ενδιαφέρον προκειμένου να έχουν δικαίωμα στην επιλογή σχολής ή τμήματος για το οποίο απαιτείται εξέταση σε ένα ή περισσότερα ειδικά μαθήματα.

Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων για τους αποφοίτους λυκείου (ΓΕΛ-ΕΠΑΛ) οι οποίοι έχουν δηλώσει εξέταση σε ένα ή περισσότερα ειδικά μαθήματα, θα διαρκέσουν μέχρι και τα μέσα Ιουλίου.

Οι Τρικαλινοί υποψήφιοι που εκδήλωσαν ενδιαφέρον να εξεταστούν στο μάθημα των Αγγλικών θα διαγωνιστούν στις εγκαταστάσεις του 3ου γενικού λυκείου Τρικάλων (Μετεώρων 57 Γαρδικάκι τηλέφωνο επικοινωνίας 2431022571 όπου έχει οριστεί το εξεταστικό κέντρο.

Οι υποψήφιοι που έχουν δηλώσει συμμετοχή να διαγωνιστούν στα υπόλοιπα μαθήματα αναμένεται να μεταβούν στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να συμμετάσχουν στις εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων.

Η διάρκεια της εξέτασης είναι 3 ώρες με δυνατή αποχώρηση 1 ώρα μετά την έναρξη της διαδικασίας.

Από το νομό Τρικάλων έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να διαγωνιστούν 168 υποψήφιοι.

KRINI LIVE