Μεγάλη κινητοποίηση στο Αχλαδοχώρι

Μετά από εργασίες διαμόρφωσης και καλλωπισμού από την κοινότητα εντοπίστηκε βλήμα που χρονολογείται από την πολεμική περίοδο του ‘40

Μεγάλη κινητοποίηση αναπτύχτηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Αχλαδοχώρι του Δήμου Φαρκαδόνας μετά τον εντοπισμό βλήματος σε περιοχή λίγο έξω από το χωριό. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκέντρωσε η «ΚΡΗΝΗ LIVE» το βλήμα εντοπίστηκε μετά από εργασίες διαμόρφωσης και καλλωπισμού που διενεργούσε η κοινότητα.

Αμέσως μετά το εντοπισμό σήμανε συναγερμός με τον πρόεδρο της κοινότητας κ. Βασίλη Κουτσοδήμο να ειδοποιεί άμεσα όλες της αρμόδιες υπηρεσίες για την συλλογή του μηχανισμού, ο οποίος χρονολογείται από την πολεμική περίοδο του 40.

Στο χωριό κατέφτασαν αστυνομικοί που απέκλεισαν το χώρο ενώ στην συνέχεια έφτασε η Πυροσβεστική, το ΕΚΑΒ και πυροτεχνουργοί του Στρατού για την περισυλλογή και την εξουδετέρωση του εκρηκτικού μηχανισμού.

Νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας υπήρξε λήξη συναγερμού καθώς οι προσπάθειες περισυλλογής – εξουδετέρωσης στέφτηκαν με απόλυτη επιτυχία.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΦΙΛΟ ΣΤΕΛΙΟ ΜΠΟΥΦΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *