Μεγάλης αποδοχής των συνδημοτών του έτυχε ο Μιχάλης Μπαγιώτης

Ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας και επικεφαλής του συνδυασμού «Νέο Ξεκίνημα» περιόδευσε σε Φανερωμένη και Σερβωτά

Στο τετράπτυχο που θα πρέπει να χαρακτηρίζει την τοπική αυτοδιοίκηση και συγκεκριμένα, καθαρά χέρια, καθαρές ιδέες, χρηστή διαχείριση και αποτελεσματικότητα βασίζεται ο συνδυασμός «Νέο Ξεκίνημα» που ηγείται ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας Μιχάλης Μπαγιώτης.

Αυτές οι έννοιες, όπως καταγράφει η «ΚΡΗΝΗLIVE», μεταφέρονται στις καθημερινές περιοδείες που διεξάγει ενόψει των εκλογών ο συνδυασμός «Νέο Ξεκίνημα» στα χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας.

Το βράδυ της Τρίτης ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας Μιχάλης Μπαγιώτης επισκέφτηκε δυο χωριά της Δημοτικής Ενότητας Πελινναίων. Αρχικά επισκέφτηκε την Φανερωμένη ενώ στη συνέχεια όδευσε με τους συνεργάτες του, υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, προς τα Σερβωτά.

Κατά τις επισκέψεις του στα δυο χωριά έτυχε μεγάλης αποδοχής από τον κόσμο, που βλέπει στο πρόσωπό του την διαφορετική πρόταση. Ο κόσμος, οι συνδημότες του γνωρίζουν την προϋπηρεσία του στα κοινά, ενώ με τις περιοδείες του γνωρίζουν και τον άνθρωπο, που θα τους ακούσει και θα αντιληφθεί την σημαντικότητα του αιτήματος που θα του καταθέσουν.

Κατά τις επισκέψεις του υποψηφίου δημάρχου και στον διάλογο που ακολούθησε, η προσοχή επικεντρώθηκε στην υλοποίηση έργων που θα συμβάλουν στην αναβάθμιση των περιοχών.

Παράλληλα στην κουβέντα που αναπτύχτηκε με τους κατοίκους έγινε ιδιαίτερη αναφορά στις προγραμματικές θέσεις και στις αρχές του δημοτικού συνδυασμού «Νέο Ξεκίνημα», που βασίζονται στη γνώση, στην εμπειρία, στην ικανότητα και στην αποφασιστική θέληση όλων των μελών της παράταξης να οργανώσουν διοικητικά το Δήμο και να ανοίξουν δρόμους δημιουργίας σε ότι αφορά την ανάπτυξή του.