Μεριμνά για την υγεία των συμπολιτών μας ο Χρήστος Μιχαλάκης

Δωρεά εργαστηριακών διερευνήσεων για τη διάγνωση ατόμων με υποψία λοίμωξης από τον νέο κορωνοϊό SARS–CoV-2 του Νοσοκομείου Τρικάλων

Την έμπρακτη υποστήριξη προς το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων και τους εργαζομένους του, έδειξε ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης.

Κατόπιν ενεργειών του αντιπεριφερειάρχη κ. Μιχαλάκη Χρήστου και του Προϊσταμένου Διεύθυνσης Υγείας κ. Νικολακάκου Σωτηρίου, έγινε δωρεά εργαστηριακών διερευνήσεων για τη διάγνωση ατόμων με υποψία λοίμωξης από τον νέο κορωνοϊό SARS–CoV-2 του Νοσοκομείου μας. Η εν λόγω δωρεά, συμβάλει σημαντικά στην αντιμετώπιση της επιδημικής περιόδου που διανύουμε από το νέο κορωνοϊό SARS-CoV-2 και συνεισφέρουν στην εύρυθμη παροχή υπηρεσιών του νοσοκομείου.

Μετά την δωρεά της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων ο διοικητής του τοπικού νοσηλευτικού ιδρύματος εξέφρασε τις ευχαριστίες του, προς τον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη και τη Διεύθυνση Υγείας, τονίζοντας μεταξύ των άλλων ότι η κίνηση αυτή έχει μέγιστη σημασία για το νοσοκομείο μας, καθώς συνδράμει στην υλοποίηση των δράσεων, που έχουν στόχο την μέριμνα και διαφύλαξη της υγείας των συνανθρώπων μας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *