Μεταφέρει τις αυτοδιοικητικές εμπειρίες στη νεότερη γενιά ο Βασίλης Αγγέλης

Ο φακός της “KRHNH LIVE” συνάντησε το Βασίλη Αγγέλη σε μια τετ α τετ συζήτηση με τον συνυποψήφιο του, στον συνδυασμό “Νέο Ξεκίνημα” Κυριάκο Βαϊου

Ο Βασίλης Αγγέλης δημοτικός σύμβουλος Φαρκαδόνας, θήτευσε επί σειρά ετών στην τοπική αυτοδιοίκηση. Κράτησε στα χέρια του σημαντικούς φακέλους, Αντιδημαρχιών, Προεδριών και Αντιπροεδριών, όπως και Επιτροπών. Και τα κατάφερε καθώς οι γνώσεις του στην αυτοδιοίκηση θεωρούνται κάτι παραπάνω από άριστες. Γνώστης θεμάτων και προβλημάτων της περιοχή μας και ευρύτερα του νομού, άνθρωπος σοβαρός και μετρημένος αλλά το σημαντικότερο με επιχειρήματα που σε πολλές των περιπτώσεων ο συνομιλητής δεν μπορεί να αντιπαρατεθεί. Άνθρωπος που δεν ξεχωρίζει τους δημότες, κατατάσσοντας σε κατηγορίες αποχρώσεων, άνθρωπος που όταν τον χρειαστείς τον έχεις πάντα δίπλα σου γιατί γνωρίζεις ότι δεν θα σε προδώσει.

Άνθρωπος που έρχεται να συμβουλέψει τους νεότερους του συνδυασμού “Νέο Ξεκίνημα” με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Μιχάλη Μπαγιώτη. Ο φακός της “KRHNH LIVE” συνάντησε το Βασίλη Αγγέλη σε μια τετ α τετ συζήτηση με τον συνυποψήφιο του, στον ίδιο συνδυασμό Κυριάκο Βαϊου. Φυσικά είχε πολλά να του πει, μιας και ο Κυριάκος δοκιμάζεται για πρώτη φορά σε αυτοδιοικητικές εκλογές και είχε πολλά ερωτήματα να του θέσει.

Κατατοπιστικός και ειλικρινής, ο Βασίλης, συμβούλεψε το Κυριάκο, που μαζί με τους υπόλοιπους νέους του συνδυασμού έρχονται να κάνουν την διαφορά και να δημιουργήσουν ένα ελπιδοφόρο σκηνικό για την επόμενη ημέρα των εκλογών και το τόπο.

Για τον Κυριάκο και τα υπόλοιπα παιδιά, ο Βασίλης Αγγέλης καμαρώνει μαζί με τους μεγαλύτερους ηλικιακά συνυποψήφιους του. Καμαρώνουν γιατί αυτά τα παιδιά θα είναι μετά από αρκετά χρόνια οι συνεχιστές του δικούς τους σημαντικού έργου στο τόπο.