Μια ακόμη διεθνής διάκριση για τον ΣΟΑΤ και την Φανή Τζέλη

Κατέκτησε το Χάλκινο μετάλλιο στο βαθμολογούμενο G1 Διεθνές τουρνουά της Σερβίας σκορπώντας χαρά και ικανοποίηση  

Μια ακόμη διεθνή επιτυχία προσμετρά στο πλούσιο ενεργητικό του ο ΣΟΑΤ. Η αθλήτρια του Συλλόγου, Φανή Τζέλη, κατέκτησε για μια ακόμη φορά την κορυφή, λαμβάνοντας το Χάλκινο μετάλλιο στο βαθμολογούμενο G1 Διεθνές τουρνουά της Σερβίας. Η κατάκτηση του μεταλλίου δίνει το αβαντάζ των πολύτιμων πόντων βαδίζοντας στο δρόμο για το Τόκυο 2020.

Συγκεκριμένα στο Βελιγράδι στις 26 και 27 Οκτωβρίου διεξήχθη το βαθμολογούμενο για την Ολυμπιάδα τουρνουά με συμμετοχή 900 περίπου αθλητών.

Η Τζέλη πέρασε τον πρώτο της αγώνα μπάι, στον δεύτερο κέρδισε με 16-3 την αθλήτρια από την Σερβία, στον προημιτελικό κέρδισε την Ισπανίδα πρωταθλήτρια με 9-5 και στον ημιτελικό ηττήθηκε με 7-1 από την Πολωνή που κατέκτησε την κατηγορία και είναι νο15 στην Ολυμπιακή κατάταξη. 

Εκτός από το Χάλκινο μετάλλιο ο στόχος της ήταν οι υπεπολύτιμοι Ολυμπιακοί πόντοι για το “Ολυμπιακό Όνειρο”. 

Η Τζέλη αγωνίστηκε δίχως τον προπονητή της Νίκο Παϊταρίδη (λόγω υπηρεσίας του), και την αθλήτρια συνόδευσε στο Βελιγράδι η Γ. Γραμματέας του ΣΟΑΤ κ. Στέλλα Τάσιου. 

Το ΔΣ του ΣΟΑΤ, οι προπονητές του και οι συναθλητές της συγχαίρουν την Φανή και της εύχονται να πραγματοποιηθεί το Ολυμπιακό όνειρο που θα κάνει περήφανους όλους τους Τρικαλινούς. 

Την Τετάρτη η Φανή Τζέλη αναχωρεί με την Εθνική Ομάδα στο Μπάρι της Ιταλίας όπου θα αγωνιστεί στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, όπου θα παρευρίσκεται για να την «κοουτσάρει» και ο προπονητής της Νίκος Παϊταρίδης.