Μία λιμουζίνα για το Αστυνομικό Τμήμα Φαρκαδόνας

Οικογένεια ομογενών με καταγωγή από το Πετρωτό και την Οιχαλία προσέφεραν στο Α.Τ. Φαρκαδόνας ένα υπερσύγχρονο περιπολικό για τις ανάγκες της Υπηρεσίας και για την περαιτέρω περιπολία και φύλαξη της περιοχή-ακτίνας δράσης

Στο κοινωνικό σύνολο του Δήμου Φαρκαδόνας ήρθε να προσφέρει με τη δωρεά της μια οικογένεια ομογενών. Με την πράξη της, η οικογένεια που έλκει την καταγωγή της από δυο χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας και διαμένει στο εξωτερικό, αποδεικνύει εμπράκτως την ευαισθησία αλλά ταυτόχρονο και το έντονο ενδιαφέρον για την περιοχή και τους κατοίκους της.

Συγκεκριμένα, όπως καταγράφει η «KRINI LIVE» η οικογένεια των Κωνσταντίνου Σαπουνά με καταγωγή από το Πετρωτό του Δήμου Φαρκαδόνας και της συζύγου του, Σωτηρία Καλαμάρα, με καταγωγή από την Οιχαλία, ελευθεροεπαγγελματίες και διαμένοντες στο εξωτερικό, αποφάσισαν να δωρίσουν στην Ελληνική Αστυνομία και συγκεκριμένα στο Αστυνομικό Τμήμα Φαρκαδόνας, ένα περιπολικό αυτοκίνητο, Opel insignia, για τις ανάγκες της Υπηρεσίας. Το σύγχρονο αυτοκίνητο μεταφέρθηκε από το εξωτερικό μετά την διευθέτηση όλων των απαιτούμενων ενεργειών που εκτέλεσε ο Τρικαλινός επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται σε ανάλογα θέματα κ. Ελευθέριος Λόζιος (εμπόριο αυτοκινήτων στο δέλτα Λαρίσης).

Αν και η δωρεά μέχρι να εκτελεστεί συνάντησε κάποια γραφειοκρατικά θέματα, τελικά χάρη στον κ. Λόζιο ο στόχος επετεύχθη και τελικά το όχημα παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα.

Το πρωί της Παρασκευής οι δωρητές Κωνσταντίνος Σαπουνάς, η σύζυγός του Σωτηρία Καλαμάρα και η κόρη τους Μαρία Σαπουνά, μετέβησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο των Τρικάλων, προκειμένου να ολοκληρωθεί η παράδοση αλλά ταυτόχρονα να δεχτούν τις θερμές ευχαριστίες του Διευθυντή Αστυνομίας Τρικάλων κ. Στέργιου Νίντου, του Διοικητή του Α.Τ. Φαρκαδόνας κ. Δημήτρη Νταφέκη. Μεταξύ των άλλων παρόντες υπήρξαν οι αστυνομικοί υπάλληλοι με καταγωγή από το Δήμο Φαρκαδόνας κ.κ. Ασημίνα Σταμουλάκη (με καταγωγή από την Κρήνη) και Γιάννης Θεοδωράκης (με καταγωγή από το Πετρωτό).

Τις ευχαριστίες του Αστυνομικού Διευθυντή Τρικάλων κ. Στέργιου Νίντου και του διοικητή του Α.Τ. Φαρκαδόνας κ. Δημητρίου Νταφέκη δέχτηκαν οι δωρητές. Μάλιστα ο κ. Νίντος προσέφερε τιμητικές πλακέτες στους κους Σαπουνά και Λόζιου, ως ένδειξη ενός μεγάλου ευχαριστώ για την προσφορά.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής μίλησε για την αξιέπαινη πράξη των δωρητών, που πραγματικά θα βοηθήσει στην εξυπηρέτηση των αναγκών του Α.Τ. Φαρκαδόνας αλλά θα σταθεί ευεργετική για την περαιτέρω φύλαξη και ασφάλεια των δημοτών του Δήμου Φαρκαδόνας. Επικέντρωσε την προσοχή στην κοινωνική προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο και στην εμπιστοσύνη που δείχνει ο πολίτης στην Ελληνική Αστυνομία και στους υπαλλήλους της.

Από την πλευρά τους οι δωρητές ευχήθηκαν στους αστυνομικούς καλή συνέχεια στο έργο τους, ευχόμενοι η προσφορά τους να βοηθήσει στα μέγιστα τόσο την Υπηρεσία όσο και τους συνδημότες τους.