Μιχάλης Μπαγιώτης: Την Κυριακή ψηφίζουμε το «Εμείς» και όχι το «Εγώ», ψηφίζουμε απλότητα και εντιμότητα

Όπως καταγράφει η «ΚΡΗΝΗ LIVE» ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας, όπως επίσης και το σύνολο των μελών του συνδυασμού καλούν τους συνδημότες τους την προσεχή Κυριακή να στηρίξουν το «Νέο Ξεκίνημα», και να εμπιστευτούν την τύχη του τόπου σε απλούς και ταπεινούς ανθρώπους, σε ανθρώπους που κάνουν αθόρυβη πράξη την αγάπη και το σεβασμό προς τον συνάνθρωπο και όχι ανούσιο σύνθημα

Με ένα απλό αλλά γεμάτο νόημα κείμενο για τις προθέσεις και τους στόχους του, ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας, Μιχάλης Μπαγιώτης, κι ένας εκ των διεκδικητών του δευτέρου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, απευθύνει προσκλητήριο συμμετοχής στις μεθαυριανές εκλογές και στήριξης του ψηφοδελτίου «Νέο Ξεκίνημα».

Όπως καταγράφει η «ΚΡΗΝΗ LIVE» ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας, όπως επίσης και το σύνολο των μελών του συνδυασμού καλούν τους συνδημότες τους την προσεχή Κυριακή να στηρίξουν το «Νέο Ξεκίνημα», και να εμπιστευτούν την τύχη του τόπου σε απλούς και ταπεινούς ανθρώπους, σε ανθρώπους που κάνουν αθόρυβη πράξη την αγάπη και το σεβασμό προς τον συνάνθρωπο και όχι ανούσιο σύνθημα.

Αναλυτικά το κείμενο – κάλεσμα έχει ως έξης:

«Αγαπητή Συνδημότισσα, αγαπητέ Συνδημότη,

Την Κυριακή, το μέλλον του Δήμου Φαρκαδόνας είναι στα χέρια σου. Την Κυριακή αποφασίζεις αν θα αποβάλλεις οριστικά από την αυτοδιοίκηση του τόπου μας τον οικονομικό παραγοντισμό και την κηδεμονία. Ήρθε η ώρα να δώσεις ένα οριστικό μήνυμα σε όσους εμφανίζονται κάθε τέσσερα χρόνια στον Δήμο μας και προσπαθούν, ως ευκαιριακοί και ελαστικοί ιδεολόγοι, να επιβάλλουν με ανίερα μέσα τους δημοτικούς άρχοντες της επιλογής τους.
Συνδημότισσα, Συνδημότη,
Με τη δική σου ψήφο, με τη δική μας ψήφο, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την Κυριακή παίρνουμε την τύχη του Δήμου στα χέρια μας. Χέρια καθαρά, ακηδεμόνευτα, νεανικά και δυνατά με ειλικρινή αγάπη και διάθεση για πραγματική προσφορά στον τόπο μας. Εμπιστεύσου το μέλλον του τόπου μας σε απλούς και ταπεινούς συμπολίτες σου. Εμπιστεύσου ανθρώπους που κάνουν αθόρυβη πράξη την αγάπη και το σεβασμό προς τον συνάνθρωπο και όχι ανούσιο σύνθημα.
Συνδημότισσα, Συνδημότη,
Πριν αποφασίσεις, παρακαλώ να ενεργοποιήσεις την κριτική σου σκέψη και να κοιτάξεις πίσω από το προπέτασμα καπνού που υψώνεται από τον συνυποψήφιο συνδυασμό για δήθεν αγάπη και ομόνοια, συναίνεση και έντιμο αγώνα. Εύκολα θα διαπιστώσεις ότι πίσω από το προπέτασμα αυτό κρύβονται, με την ανοχή του αρχηγού, εντάσεις και πάθη για τον συνάνθρωπο, παμπάλαιες πολιτικές πρακτικές, ανυπαρξία σχεδιασμού και προγράμματος, ιδιοτελείς και ανίερες συμμαχίες.
Συνδημότισσα, Συνδημότη,
Η συνεργασία και η συναίνεση για εμάς δεν είναι ζητούμενο, είναι δεδομένη. Νέες δυνάμεις εισήλθαν στο Δημοτικό Συμβούλιο από όλες τις παρατάξεις, με ανιδιοτελή προσανατολισμό και διάθεση για ουσιαστική συνεργασία και προσφορά. Με τη δική σου ψήφο παρέμειναν αρκετές έμπειρες και έντιμες δυνάμεις εντός του Δημοτικού Συμβουλίου. Με έναν έναν χωριστά, χωρίς συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, θα συνεργαστούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για την πρόοδο του Δήμου μας και θα συγκροτήσουμε μια μεγάλη και ενιαία ομάδα στη βάση προγραμματικών συγκλίσεων και όχι ιδιοτελών συναλλαγών.
Συνδημότισσα, Συνδημότη,
Την πρώτη Κυριακή ψήφισες τον δικό σου άνθρωπο, τον δικό σου Δημοτικό Σύμβουλο. Τη δεύτερη Κυριακή κάνε την ΑΝΑΤΡΟΠΗ και πάρε τον Δήμο στα χέρια σου, γράψε τη δική σου ιστορία. Ψήφισε το «Εμείς» και όχι το «Εγώ», ψήφισε απλότητα και εντιμότητα.».