Μιχάλης Μπαγιώτης: «Οι μέρες που διανύουμε είναι ημέρες αγάπης, περισυλλογής, υποστήριξης και αλληλεγγύης»

«Ας ευχηθούμε το Άγιο Φως της Αναστάσεως, που θα ανάψει σε λίγα εικοσιτετράωρα στους Αγίους Τόπους να φωτίσει τις ψυχές όλων μας, δίνοντας δύναμη και ελπίδα, να αντιπαλέψουμε από κοινού τις όποιες δυσκολίες ξεπροβάλλουν μπροστά μας», αναφέρει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας

Τις θερμότερες ευχές προς τους συνδημότες, τους αιρετούς, τους υπαλλήλους του Δήμου Φαρκαδόνας, απευθύνει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας, Μιχάλης Μπαγιώτης. Ο κ. Μπαγιώτης με αφορμή την Ανάσταση και τη Μεγάλη εορτή του Πάσχα, εύχεται μέσω της «ΚΡΗΝΗ LIVE» σ’ όλο τον κόσμο, υγεία, δύναμη και ελπίδα, που θα πηγάσουν από το Ανέσπερο Φως της Αναστάσεως.

«Ας ευχηθούμε το Άγιο Φως της Αναστάσεως, που θα ανάψει σε λίγα εικοσιτετράωρα στους Αγίους Τόπους να φωτίσει τις ψυχές όλων μας, δίνοντας δύναμη και ελπίδα, να αντιπαλέψουμε από κοινού τις οποίες δυσκολίες ξεπροβάλλουν μπροστά μας.

Για μια ακόμη χρονιά το Πάσχα θα γιορταστεί διαφορετικά και με περιορισμούς εξαιτίας της πανδημίας. Μπροστά στη ζωή, ωστόσο τίποτα δεν έχει μεγαλύτερη αξία. Για μια ακόμη χρονιά θα πρέπει να δείξουμε υπομονή και καρτερία, προκειμένου όλοι μας σε λίγους μήνες από σήμερα να ξεκινήσουμε να κάνουμε σχέδια, να οραματιζόμαστε, να αισιοδοξούμε, να χαμογελούμε. Όλοι μας πρέπει να προφυλαχτούμε από την μπόρα της πανδημίας, όλοι μας πρέπει να θωρακιστούμε με τον εμβολιασμό, ώστε σε λίγο καιρό από τώρα να επανέλθουμε στην κανονικότητα.

Μέχρι τότε ωστόσο, οφείλουμε να δείχνουμε προσοχή και να μην ξεχνούμε όλους εκείνους που υποφέρουν, όλους εκείνους που χρειάζονται την υλική βοήθεια, όλους εκείνους που έχουν ανάγκη την υποστήριξη σε κάθε τομέα. Οι μέρες που διανύουμε είναι ημέρες αγάπης, ημέρες περισυλλογής, ημέρες υποστήριξης και αλληλεγγύης. Ας πλησιάσουμε τον συνάνθρωπο που υποφέρει, ας δούμε τις ανάγκες όλων εκείνων που επλήγησαν από τα φυσικά φαινόμενα και ιδιαίτερα του σεισμού, ας τους ακούσουμε όλους, ας απλώσουμε το χέρι της βοήθειας, προκειμένου κανείς συνδημότης να μην αισθανθεί ούτε στιγμή μόνος.

Ας αγωνιστούμε από κοινού για ένα Δήμο Φαρκαδόνας, αλληλέγγυο, για μια περιοχή υποστήριξης, για τρεις Δημοτικές Ενότητες που θα προάγουν την προσφορά και το κοινωνικό συμφέρον.

Χρόνια Πολλά με υγεία σε όλους τους συνδημότες μας. Χρονιά Πολλά και Καλή Ανάσταση στους συντοπίτες μας, διαμένοντες σε χώρες του εξωτερικού. Χρόνια πολλά με υγεία σε όλους τους συνδημότες μας που διαμένουν σε άλλες περιοχές της χώρας μας και δεν θα μπορέσουν να βρεθούν δίπλα μας.

Χρονιά πολλά, χρονιά καλά και ευλογημένα σε όλους», αναφέρει ο κ. Μιχάλης Μπαγιώτης.