Μικροί και μεγάλοι θα γίνουν ένα, αύριο Κυριακή στη Φαρκαδόνα

Εκδήλωση διοργανώνει στις 4 το απόγευμα η διοίκηση του Συλλόγου Γυναικών Φαρκαδόνας όπου θα παρουσιαστεί το ημερολόγιο – λεύκωμα 2018

Η εκδήλωση που έχει προγραμματίσει ο Σύλλογος Γυναικών Φαρκαδόνας για αύριο Κυριακή 17 του μήνα στο “Θεσσαλία Παλλάς” θα κάνει τους συμμετέχοντες να νιώσουν παιδιά. Και πως άλλωστε όταν ένα μεγάλο κομμάτι της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στις 4 το απόγευμα θα είναι αφιερωμένο στα παιδιά του Συλλόγου, κι όχι μόνο.

Στην εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Φαρκαδόνας θα παρουσιαστεί το ημερολόγιο – λεύκωμα 2018 με τίτλο “Τα παιδία παίζει… με το χθες”. Ένα λεύκωμα που έχει αφιερωθεί στα παιδιά και στις δραστηριότητες του παρόντος και του παρελθόντος. Το ημερολόγιο – λεύκωμα φέρει την σφραγίδα του Συλλόγου, που το επιμελήθηκε με μεράκι και ταλέντο και τα αποτελέσματα είναι άκρως θετικά και καλαίσθητα.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν έργα ζωγραφικής των παιδιών κι όχι μόνο, καθώς επίσης θα υπάρχει πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα. Δεν θα μπορούσε να λείπει η Χριστουγεννιάτικη πινελιά που θα συμβαδίσει με το κλίμα των ημερών ενώ θα προσφερθούν δώρα.

ΟΙ ΚΟΥΚΛΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 
Στο πνεύμα των Χριστουγέννων συνεχίζει να κινείται ο Σύλλογος γυναικών Φαρκαδόνας
Αυτή τη φορά αποφάσισε να φτιάξει πάνινα παραδοσιακά κουκλάκια δώρο στα παιδιά ,για τα Χριστούγεννα ,παιχνίδια που πολλοί από εμάς θυμούνται . Τότε που οι χειροποίητες κούκλες φτιαχνόταν από διάφορα κουρελάκια ,και ήταν οι καλλίτερες φίλες των κοριτσιών .Τότε που δεν υπήρχαν πολύπλοκα πολυτελή παιχνίδια . Πυρετωδώς εργάστηκαν να τα τελειώσουν για την αυριανή ημέρα. . Βάλαν όλο το μεράκι τους με μεγάλη δόση αγάπης.
Τα κουκλάκια θα προσφερθούν στη παιδική γιορτή που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της παρουσίασης του ημερολογίου 2018 του Συλλόγου με θέμα <<Τα παιδία παίζει …με το χθες >> σε μια πολύ όμορφη φωτογράφιση των παιδιών της χορευτικής ομάδας του Συλλόγου  .
Στη συνέχεια οι γυναίκεςθα παρουσιάσουν τις πάνινες κούκλες (κουρελόκουκλες ) ενδεδυμένες με παραδοσιακές φορεσιές της Ελλάδας που έχουν κατασκευάσει μέλη του Συλλόγου.

Η διοίκηση απευθύνει κάλεσμα στους Φαρκαδόνιους για συμμετοχή να διασκεδάσουν και να απολαύσουν ένα άκρως γιορτινό πρόγραμμα.