Μηνύματα θάρρους και ελπίδας από έναν μαχητή ζωής

Από την μακρινή Μελβούρνη στέλνει τις ευχές στους συγχωριανούς του, ο Βασίλης Μπόρας, με καταγωγή από το γειτονικό Μεγάλο Ελευθεροχώρι Ελασσόνας, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά κινητικά προβλήματα μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη προ ετών στην μακρινή Αυστραλία

Ένα τροχαίο αυτοκινητιστικό δυστύχημα πριν από 18 χρόνια τον προκάλεσε σοβαρά προβλήματα στην υγεία του και τον καθήλωσε σε ένα αναπηρικό αμαξίδιο. Ωστόσο ο ίδιος εδώ και χρόνια είναι μαχητής ζωής, μη χάνοντας την αισιοδοξία του, δίνοντας θάρρος στους οικείους του που τον έχουν υπό την προστασία του.

Ο λόγος για τον Βασίλη Μπόρα, με καταγωγή από τη γειτονική κοινότητα Μεγάλου Ελευθεροχωρίου Ελασσόνας, διαμένοντα αρκετά χρόνια τώρα στο εξωτερικό και στην μακρινή Αυστραλία. Στην Μελβούρνη όπου ζει με την οικογένεια του αδελφού του, του Δημήτρη, μέσω μηνύματος του στέλνει χαιρετισμούς μέσω οπτικοακουστικού υλικού που μας κοινοποίησε σε συγγενείς και φίλους που βρίσκονται στην Ελλάδα και στην γενέτειρά του, το Ελευθεροχώρι. Εδώ και πολλά χρόνια δεν κατάφερε να επισκεφτεί το χωριό του, με την σκέψη του ιδίου και του αδελφού του να περιστρέφονται στην γενέθλια γη, την οποία ελπίζουν κάποια στιγμή να καταφέρουν να την επισκεφτούν.

Με ένα ελπιδοφόρο μήνυμα ο κ. Μπόρας εύχεται στους συγχωριανούς του να είναι καλά και το σημαντικότερο να προσέχουν καθώς οι κίνδυνοι της πανδημίας συνεχίζουν να καραδοκούν.

Μήνυμα ελπίδας, μήνυμα θάρρους, μήνυμα αισιοδοξίας από ένα άνθρωπο που δεν λύγισε αλλά συνεχίζει, με την αμέριστη συμπαράσταση του Δημήτρη, ενός πραγματικού με όλη τη σημασία της λέξης Αδελφού, να μάχεται για την ζωή και να μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε κι εμείς να παλεύουμε χωρίς να το βάζουμε κάτω. Να υπομένουμε και να αντιμετωπίζουμε τη ζωή με θάρρος, όπως φυσικά κάνει ο ίδιος.

Με τη σειρά μας στέλνουμε τις ευχές στην οικογένεια Μπόρα στην μακρινή Μελβούρνη αλλά και στους κατοίκους του γειτονικού Μεγάλου Ελευθεροχωρίου, στους δεκάδες φίλους αναγνώστες μας από την εν λόγω κοινότητα που μας εμπιστεύονται με τη σειρά τους κι εκείνοι., χρόνια τώρα.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *