Μόλις 2 θετικά κρούσματα εντοπίστηκαν σήμερα από τα Rapid Tests στο νομό

Συνολικά σε όλο το νομό διενεργήθηκαν 455 Rapid Tests στη Ζωαγορά Τρικάλων με την κινούμενη μέθοδο, στο νοσοκομείο Τρικάλων, στην κοινότητα των Μεγάλων Καλυβίων, στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων και στο ΚΕΣΥ

Μόλις 2 θετικά κρούσματα κορονοϊού εντοπίστηκαν σήμερα κατά τη διενέργεια 455 Rapid Tests που διενεργήθηκαν σε διάφορες περιοχές του νομού. Τα τεστ διενεργήθηκαν στη Ζωαγορά Τρικάλων με την κινούμενη μέθοδο, στο νοσοκομείο Τρικάλων, στην κοινότητα των Μεγάλων Καλυβίων όπου την περασμένη εβδομάδα είχαν προκύψει πολλά θετικά κρούσματα, στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων και στο ΚΕΣΥ.

Όπως όλα δείχνουν το υιικό φορτίο στην περιοχή μας είναι μειωμένο, λαμβάνοντας υπόψη τα αποτελέσματα των τεστ, αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι πρέπει να δείχνουμε χαλάρωση. Η λήψη των μέτρων προστασίας θεωρείται απαραίτητη προκειμένου να συνεχίζουμε να μένουμε υγιείς μακριά από καταστάσεις που θα θέσουν σε κίνδυνο την υγεία μας.

Συντονίστρια στα ειδικά κλιμάκια του ΕΟΔΥ που διενεργούν τα τεστ στο νομό είναι η συντοπίτισσα ιατρός κα Δήμητρα Νάτσινα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *