Μπροστάρης στις ανάγκες των ηλικιωμένων ο πρόεδρος των Ταξιαρχών Αχιλλέας Νίκου

Καθημερινή η συνεργασία με τους εργαζομένους του προγράμματος «Βοήθεια Στο Σπίτι» για την εξυπηρέτηση των αναγκών των συμμετεχόντων στην κοινωνική δράση

Το «δεξί χέρι» των εργαζομένων του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» είναι ο πρόεδρος της κοινότητας Ταξιαρχών κ. Αχιλλέας Νίκου. Σε καθημερινή βάση ο πρόεδρος του χωριού έρχεται σε επαφή με τους ηλικιωμένους, που είναι ενταγμένοι στο πρόγραμμα, καταγράφοντας κάθε ανάγκη και μεταφέροντας στους εργαζομένους που καλούνται να βοηθήσουν και να στηρίξουν τους ηλικιωμένους που δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν. Όπως τονίζει ο πρόεδρος οι ανάγκες το τελευταίο δίμηνο είναι αυξανόμενες γεγονός που οφείλεται στην καραντίνα και στα αυστηρά περιοριστικά μέτρα που έχουν ληφθεί πανελλαδικά λόγω πανδημίας.

Το γεγονός αυτό εγείρει την προσοχή του προέδρου, ο οποίος είναι πανταχού παρών και προσπαθεί στο μέτρο του δυνατού να βρίσκεται δίπλα σε όλους αυτούς τους ανθρώπους, αλλά και στους εργαζομένους του προγράμματος.

«Στις δύσκολες εποχές που ζούμε όλοι μας, πόσο μάλλον οι ηλικιωμένοι που ζουν μόνοι και χρίζουν βοήθειας και υποστήριξης δεν μπορούμε να μένουμε απαθείς. Αντιθέτως όλοι μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας, και πασχίζουμε ώστε όλοι αυτοί οι άνθρωποι του χωριού μας, να μην αισθανθούν ούτε στιγμή μόνοι», δήλωση ο κ. Νίκου.

Ο ίδιος ενόψει των εορτών εύχεται σε όλο το κόσμο καλά Χριστούγεννα κι ένα ειρηνικό, ευτυχισμένο και γεμάτο υγεία για όλους νέο έτος.