Νέες ανεπίσημες πληροφορίες για τη σταυροδοσία στη Φαρκαδόνα

Ανατροπές και εκπλήξεις βάζουν μέσα και βγάζουν έξω από το δημοτικό συμβούλιο Φαρκαδόνας υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.

Για πολλούς η είσοδος στο νέο δημοτικό συμβούλιο Φαρκαδόνας θεωρείται βέβαιη, για άλλους άνετη, για άλλους πάλι περνά από χίλια δυο κύματα.Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία που καταφέρνουν να συγκεντρώσουν οι υποψήφιοι, αποτυπώνεται μια έστω ανεπίσημη εικόνα. Βέβαια η απόλυτη σιγουριά θα προκύψει εντός του επόμενου δεκαημέρου, όπου το Πρωτοδικείο Τρικάλων θα ανακοινώσει τα τελικά αποτελέσματα.
Τι θα γίνει όμως στην περίπτωση που θα κατατεθούν ενστάσεις μιας και ορισμένοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι φέρεται προς στιγμής να εκλέγονται με διαφορά από 1-3 ψήφους; Εκεί πραγματικά αν ευσταθούν οι πληροφορίες που δεχόμαστε, τότε ίσως και να υπάρξουν ανατροπές στην τελικά 27αδα του δημοτικού συμβουλίου.
Σήμερα η αγωνία χτυπά κόκκινο. Και τα όσα στοιχεία διαρρέουν, είναι ανεπίσημα και κατά προσέγγιση. Κατά προσέγγιση γιατί, αν λάβουμε υπόψη τα λάθη που φέρεται να εντοπίζουν στα βιβλία οι υπάλληλοι του Πρωτοδικείου, τότε κανείς δεν μπορεί να νιώθει απόλυτα βέβαιος για την είσοδό του στο νέο δημοτικό συμβούλιο Φαρκαδόνας.
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες που συγκεντρώσαμε στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που προπορεύονται και φέρεται να εκλέγονται είναι οι εξής:


Δημοτική Ενότητα Φαρκαδόνας


Από το συνδυασμό του Γιάννη Σακελλαρίου φέρεται να προπορεύονται και να εκλέγονται οι: Ελένη Στεργίου – Μπότη (πρώτη), Αθανάσιος Ζώτος. Ακολουθούν χωρίς να εκλέγονται οι Βασίλης Καλούσιος και Παγώνα Νάτσινα (Πέγκυ).
Από το συνδυασμό του Μιχάλη Μπαγιώτη φέρεται να εκλέγεται και προπορεύεται ο Κώστας Κοκκινίδης. Ακολουθούν χωρίς να εκλέγονται οι: Δημήτρης Δημότσιος, Βαγγέλης Χασιώτης, Βασίλης Αγγέλης και Βαγγέλης Πάσχος.
Από το συνδυασμό του Θανάση Μεριβάκη φέρεται να εκλέγονται οι: Γιάννης Μέμηλας, Γιάννης Αναγνώστου και Κώστας Κοσμάς, ενώ φέρεται να ακολουθεί ο Νίκος Τσάτσος.
Από το συνδυασμό της Ελένης Χαλβατζά φέρεται να προπορεύονται και να εκλέγονται οι: Γιώργος Χαλβατζάς και Χρήστος Καραμάνος. Φέρεται να ακολουθεί ο Αριστοτέλης Τέλλιος.
Από το συνδυασμό της Ευαγγελίας Στεργίου φέρεται να προπορεύονται οι: Αφροδίτη Βανακάρα και Θανάσης Ρίμπας. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ωστόσο την έδρα θα λάβει η επικεφαλής του συνδυασμού.

Δημοτική Ενότητα Οιχαλίας

Από το συνδυασμό του Γιάννη Σακελλαρίου φέρεται να προπορεύονται και να εκλέγονται οι: Σπυρίδων Αγναντής, Βαγγέλης Κοσμάς, Βασίλης Κουκώνης, Ζαφείρης Ευάγγελος (Κοντός), Μαριάνθη Ζιώγκου. Φέρεται να ακολουθούν και να μάχονται στήθος με στήθος οι: Ανδρέας Παπαγεωργίου και Γεώργιος Γεωργίου.
Από το συνδυασμό του Μιχάλη Μπαγιώτη φέρεται να προπορεύονται και να εκλέγονται οι: Κυριάκος Βάϊου, Χρήστος Μιχαλάκης Δήμος Μανιώτης. Ακολουθεί ο Σωτήριος Κυρίτσης.
Από το συνδυασμό του Θανάση Μεριβάκη από τις μέχρι στιγμής πληροφορίες που συγκεντρώσαμε προπορεύονται οι Κώστας Θωμάς (νυν αντιδήμαρχος) και η Δέσποινα Καπνουτζή – Σπήλιου. Μάλιστα οι ίδιες έγκυρες πληροφορίες που συλλέξαμε ότι η διαφορά ανάμεσα στους δύο είναι μόλις 1 ψήφος. Για την συγκεκριμένη έδρα, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες την τελική απόφαση θα λάβει το εκλογοδικείο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται και αναφέρεται ότι θα κατατεθεί ένσταση, αν όντως η διαφορά κλείσει στη 1 ψήφο.
Ο συνδυασμός της Ελένης Χαλβατζά δεν λαμβάνει έδρα στη Δημοτική Ενότητα Οιχαλίας.
Ο συνδυασμός της Ευαγγελίας Στεργίου δεν λαμβάνει έδρα στη Δημοτική Ενότητα Οιχαλίας.

Δημοτική Ενότητα Πελινναίων

Ο Παύλος Ζουλιανίτης από το συνδυασμό του Γιάννη Σακελλαρίου φέρεται να προπορεύεται μαζί με την Ειρήνη Κακαΐτσα και να ακολουθεί ο Γιάννης Γεωργολόπουλος.
Από το συνδυασμό του Μιχάλη Μπαγιώτη φέρεται να προπορεύονται οι: Ντίνα Χατζή και Χριστίνα Θωμοπούλου και να ακολουθεί ο Γιάννης Κουττής.
Από το συνδυασμό του Θανάση Μεριβάκη φέρεται να προπορεύονται οι: Ανδρέας Λαόπουλος και σε απόσταση μιας ανάσας φέρεται να ακολουθεί ο Δημήτρης Μπλέτσας.
Από το συνδυασμό της Ελένης Χαλβατζά φέρεται να προπορεύονται οι: Βαγγέλης Τσιακάρας και να ακολουθεί ο Παναγιώτης Καταραχιάς.
Από το συνδυασμό της Ευαγγελίας Στεργίου φέρεται να προπορεύονται οι: Θωμάς Κούκος, Γιώργος Μιχαλάκης και Λόκα Φωτεινή.