Νέος Αρχιερατικός Επίτροπος Τσιοτίου ο π. Βασίλειος Μπραζιώτης

Ο π. Βασίλειος λαμβάνει τη σκυτάλη από τον εφημέριο του Ζάρκου π. Γεώργιο Διβανέ, ο οποίος εκτελούσε τα τελευταία χρόνια τα καθήκοντα του Αρχιερατικού Επίτροπος στην περιοχή της Φαρκαδόνας

Τη θέση του Αρχιερατικού Επιτρόπου λαμβάνει ο εφημέριος του Γριζάνου π. Βασίλειος Μπραζιώτης. Τη ανάληψη των καθηκόντων ανακοίνωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης, κ. Χρυσόστομος, κατά τις εορταστικές εκδηλώσεις της ελεύσεων του αποτμήματος του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Δημητρίου στην Παναγίτσα και το Γριζάνο.

Σύμφωνα με την «ΚΡΗΝΗ LIVE» ο π. Βασίλειος λαμβάνει τη σκυτάλη από τον εφημέριο του Ζάρκου π. Γεώργιο Διβανέ, ο οποίος εκτελούσε τα τελευταία χρόνια τα καθήκοντα του Αρχιερατικού Επίτροπος στην περιοχή της Φαρκαδόνας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης, αναφέρθηκε στα πρόσωπα των δυο ιερέων, μίλησε για την φιλοτιμία και την ταπεινότητα των δυο πατέρων, οι οποίοι προσέφεραν και θα προσφέρουν στην εκκλησία και στο ποίμνιο.

Ταυτόχρονα μίλησε για την εργατικότητα του π. Βασιλείου, ο οποίος αποτελεί από τους νεότερους ιερείς της ευρύτερης περιοχής της Φαρκαδόνας και διακρίνεται για το χαρακτήρα του και την αφοσίωση στην Εκκλησία και το Χριστό.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ


1 σχόλιο

 1. ΠΑΡΡΗ-ΣΥ.Α, ΜΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΉ ,ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ,ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΟΝΕΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ.

  Με αφορμή το θάνατο της Φώφης Γεννηματά, θα ήθελα να ενημερώσω τους συντοπίτες μου που σηκώνουν το σταυρό του μαρτυρίου, που παλεύουν με το θεριό που λέγεται καρκίνος, ότι δεν είναι μόνοι τους.
  Υπάρχουν δίπλα τους υπέροχοι άνθρωποι, καταπληκτικοί επιστήμονες, υπάρχει η
  ΠΑΡΗ-ΣΥ.Α [ https://grpalliative.gr/pari-sy-a/d-s/ ] τηλ. 2106457878
  με την πρόεδρό τους την καθηγήτρια κα Αθηνά Βαδαλούκα, που αφιλοκερδώς προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

  [ Αθηνά Βαδαλούκα
  Αν. Καθ. Αναισθησιολογίας – Θεραπείας Πόνου & Παρηγορικής Αγωγής ΕΚΠΑ,
  Επίτιμη Γενική Γραμματέας Παγκόσμιου Ινστιτούτου Πόνου (WIP),
  Πρόεδρος Ευρωπαϊκού Συνδέσμου κατά του Πόνου (ΕuLAP),
  τ. Πρόεδρος Ευρωπαϊκής Εταιρείας Περιοχικής Αναισθησίας (ΕSRA) ].

  Oι στόχοι και προσανατολισμοί της ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α. είναι να προσφέρουν εθελοντικά και αφιλοκερδώς:

  – Θεραπεία του Χρόνιου Πόνου και του Πόνου των Καρκινοπαθών και των συνοδών βασανιστικών συμπτωμάτων με στόχο την Ποιότητα Ζωής και την Αξιοπρεπή Διαβίωση, στηρίζοντας συγχρόνως και τις Ψυχολογικές, Κοινωνικές και Πνευματικές ανάγκες των Ασθενών
  -Κατ’Οίκον Νοσηλεία με Ιατρική και Νοσηλευτική Φροντίδα
  -Ψυχολογική Υποστήριξη ασθενών τελικού σταδίου και των συγγενών και φροντιστών τους, τόσο στο Νοσοκομείο όσο και στο Σπίτι.
  -Να προβάλει τις θέσεις της και να προσφέρει σύγχρονη ενημέρωση μέσω του περιοδικού που εκδίδει, με τίτλο «Παρηγορική Φροντίδα».
  -Να προάγει κάθε μορφή εθελοντισμού.
  -Να αγωνίζεται για τη θεσμοθέτηση των κέντρων πόνου και παρηγορικής αγωγής στα νοσοκομεία, για την εφαρμογή της υπουργικής απόφασης του 1992 για κατ’οίκον νοσηλεία στους οργανισμούς των νοσοκομείων, για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας στα νοσοκομεία για στελέχωση των κέντρων πόνου και παρηγορικής φροντίδας, για νοσοκομειακές κλίνες για αντιμετώπιση των ημερήσιων αναγκών των ασθενών τελικού σταδίου κ.ά.
  -Να αγωνίζεται για την αλλαγή της αναχρονιστικής συνταγογράφησης ναρκωτικών και διάθεσης στο εμπόριο όλων των σύγχρονων σκευασμάτων απιοειδών.
  Ιδιαίτερα με το θεσμό της κατ οίκον νοσηλείας βοηθούν τους ασθενείς, σε τελικό στάδιο, να φύγουν αξιοπρεπώς, έχοντας δίπλα τους ,τους ανθρώπους που τους νοιάζονται και αγαπούν.

  Υστερόγραφο:
  Αγαπητέ Θοδωρή, προσπάθησε να αναδείξεις όσο μπορείς καλύτερα το παραπάνω.
  Με εκτίμηση,
  Σωτήρης Τσουμάνης
  6947129790

  Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *