Νωρίς – νωρίς θα έχουμε δήμαρχο την Κυριακή

Η διαδικασία αναμένεται να είναι αρκετά πιο εύκολη για τους δικαστικούς αντιπροσώπους καθώς στο δεύτερο γύρο δεν υπάρχει σταυροδοσία μιας και στην κάλπη θα εισέρχονται τα ψηφοδέλτια των παρατάξεων και το λευκό

Το αργότερο μέχρι και τις 8 το απόγευμα της ερχόμενης Κυριακής οι Δήμοι Μετεώρων και Φαρκαδόνας αναμένεται να έχουν νέους δημάρχους. Η διαδικασία αναμένεται να είναι αρκετά πιο εύκολη για τους δικαστικούς αντιπροσώπους καθώς στο δεύτερο γύρο δεν υπάρχει σταυροδοσία μιας και στην κάλπη θα εισέρχονται τα ψηφοδέλτια των παρατάξεων και το λευκό. Φυσικά χωρίς σταυρό.

Το γεγονός αυτό βοηθά σημαντικά στην επιτάχυνση της διαδικασίας καθώς θα μετριούνται μονάχα τα ψηφοδέλτια και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα θα μεταφέρονται αρμοδίως.

Κατά αυτόν τον τρόπο από τις 8 και μετέπειτα θα ξεκινήσουν οι χαρές και τα πανηγύρια στα εκλογικά κέντρα των νικητών, και τα κλάματα στα σπίτια φυσικά των ηττημένων.

Σε όλα τα στάδια, ακόμη και στα παιχνίδια κερδίζεις ή χάνεις. Έτσι και στις εκλογές άλλοι θα νικήσουν κι άλλοι θα χάσουν.