Νυχθημερόν αστυνομικές περιπολίες και τσουχτερά πρόστιμα στα χωριά της Φαρκαδόνας

astynomikoi-760x390.jpg

Υπάλληλοι του Αστυνομικού Τμήματος Φαρκαδόνας ελέγχουν την κίνηση στα χωριά καθώς επίσης και την τήρηση των μέτρων που επιβλήθηκαν μέχρι και το τέλος Νοεμβρίου

Νυχθημερόν περιπολούν στις κοινότητες του Δήμου Φαρκαδόνας υπάλληλοι του Αστυνομικού Τμήματος Φαρκαδόνας προκειμένου να διαπιστωθεί η εφαρμογή των μέτρων για την προστασία και την αποφυγή κάθε κινδύνου διασποράς του κορονοϊού.

Αστυνομικοί επισκέπτονται σε καθημερινή βάση, κοινότητες του Δήμου Φαρκαδόνας, όλες τις ώρες της ημέρας και της νύχτας, μετά και την εφαρμογή του lockdown, προκάλεσε τον περιορισμό των μετακινήσεων, παρά μόνο των αναγκαίων.

Από τους μέχρι σήμερα επιτόπιους ελέγχους συμπεραίνεται η τήρηση των μέτρων από το μεγαλύτερο μέρος των πολιτών. Οι δημότες αντιλαμβάνονται την σοβαρότητα της κατάστασης μετά την ραγδαία εξάπλωση του κορονοϊού και προσπαθούν να προφυλαχθούν τηρώντας την καραντίνα.

Η πλειονότητα προσπαθεί να αποφύγει τις άσκοπες μετακινήσεις προσφεύγοντας στις απολύτως απαραίτητες, όπως μετάβαση στην εργασία, σε καταστήματα τροφίμων, αλλά και για άθληση που τους επιβάλλο9υν οι λόγοι υγείας. Πάντα με την τήρηση των απαραίτητων μέτρων και την χρήση της μάσκας.

Ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι, μικρός βέβαια αριθμός που δεν θέλει να συμμορφωθεί με τα μέτρα. Η συγκεκριμένη κατηγορία βρίσκεται καθημερινά στο στόχαστρο των Αρχών, και της επιβολής προστίμων που πλέον ανέρχονται στο ποσό των 300 ευρώ.

perifereia.gif