Ο Μύλος των Ξωτικών μας περιμένει και μας υπόσχεται μοναδικά Χριστούγεννα

Ο λαμπερός Μύλος των Ξωτικών, άνοιξε και επίσημα τις πύλες του με μια φαντασμαγορική τελετή το βράδυ της Κυριακής

Το βράδυ της Κυριακής ο Μύλος Ματσόπουλου ήταν άκρως εορταστικός. Ντύθηκε στα γιορτινά του και υποδέχτηκε μαζί με το πλήθος Τρικαλινών, τους μυθικούς, Χριστουγεννιάτικους ήρωες, ανοίγοντας κατ’ αυτό τον τρόπο τις πύλες του μεγαλύτερου Θεματικού Πάρκου εκείνου του Μύλου των ξωτικών.

Τα εγκαίνια του 8ου κατά σειρά Μύλου των Ξωτικών τελέστηκαν παρουσία πλήθους κόσμου, που παρά το κρύο, έσπευσαν να παραστούν στην ομορφότερη γιορτή.

Μια γιορτή για μικρούς και μεγάλους, μια γιορτή που έρχεται να ζεστάνει τις ψυχές όλων μας.

Ο λαμπερός Μύλος των Ξωτικών, άνοιξε και επίσημα τις πύλες του. Ο Μύλος πήρε ζωή ξανά με έναν τρόπο μαγικό και ο ουρανός φωτίστηκε από πολύχρωμα βεγγαλικά.

Παιδιά με τραγούδια, σημαίες από όλον τον κόσμο, μηνύματα αποδοχής όλων των συνανθρώπων,  εντυπωσιακή υδρόγειος σφαίρα που δύο άγγελοι ξετύλιξαν από ένα μεγάλο μπαλόνι… Όλα αυτά μάγεψαν χιλιάδες φίλους του Μύλου των Ξωτικών, σε μια βραδιά που μίλησε στην καρδιά όλων

Ο δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου κήρυξε την επίσημη έναρξη λειτουργίας και έστειλε μήνυμα χαράς και ελπίδας από την πρωτεύουσα των Χριστουγέννων. Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους, όσους, τα τελευταία χρόνια στηρίζουν τον Μύλο. Αλλά, κυρίως, ευχαρίστησε τους εκατοντάδες χιλιάδες φίλους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, που ακολουθούν μια μαγική γιορτή και συμμετέχουν στις εκδηλώσεις της χαράς και της αγάπης.

Η δωρεάν είσοδος, οι 132 δωρεάν εκδηλώσεις, οι 13 δωρεάν δράσεις, το πλήθος των πρόσθετων δραστηριοτήτων, οι 38 ημέρες συνεχούς λειτουργίας (10 το πρωί έως 10 το βράδυ) από 30 Νοεμβρίου μέχρι 6 Ιανουαρίου 2019, είναι τα εχέγγυα για τη μεγαλύτερη και πιο αγαπημένη γιορτή της Ελλάδας.

Οι εκπλήξεις όμως δεν είχαν τέλος. Στο πλαίσιο μαγνητοσκόπησης της εκπομπής Ταξιδεύοντας με τον Χρήστο Νέζο, το αγαπημένο συγκρότημα REC και ο γνωστός και ταλαντούχος Νικηφόρος τραγούδησαν μπροστά σε ένα γεμάτο ζωντάνια κοινό και ανέβασαν τη διάθεση στα ύψη.

Στην τελετή επίσης παρευρέθηκε ο εμφαντικός Αλέξης Κωστάλας, ο οποίος έδωσε ευχές σε πολλές και διαφορετικές γλώσσες, δίνοντας το στίγμα της φετινής θεματολογίας του Μύλου για το Ταξίδι στα Χριστούγεννα του Κόσμου.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες της τελετής έναρξης και συγκεκριμένα τους:

Γιώργο Τσιαντούλα (Σκηνοθεσία), Αντονέλλα Χήρα (Αφήγηση), Χριστίνα Κρίθαρη και Βασιλένα Μητσιάδη (αιωρούμενοι άγγελοι), Ωδείο Γ. Κολόβα (παιδική χορωδία), Σχολή Χορού Dancespace της Μ.Γαδετσάκη, Ομάδα Δράσης του Μύλου των Ξωτικών, Δημοσθένης Κλιμενώφ (ενδυματολόγος) και ιδιαίτερα τον Στέφανο Γώγο για τα εντυπωσιακά και ασφαλή εναέρια χορευτικά.