Ο στόχος επετεύχθη και την φετινή χρονιά

Ομαλά και χωρίς προβλήματα έπεσε η αυλαία των πανελληνίων εξετάσεων σε όλο το νομό Τρικάλων

Για μια ακόμη χρονιά η διευθύντρια δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Τρικάλων κα Βασιλική Κάκλα και το σύνολο του προσωπικού έδωσαν εξετάσεις και πέρασαν με άριστα. Δούλεψαν σκληρά και με την πείρα όλων των προηγούμενων χρόνων κατάφεραν να φέρουν εις πέρας την διεξαγωγή των πανελληνίων εξετάσεων, που ολοκληρώθηκαν την Τρίτη.

Κατά την τελευταία ημέρα διεξαγωγής των εξετάσεων, δεν υπήρξαν υποψήφιοι από τα επαγγελματικά λύκεια που να εκδηλώσουν ενδιαφέρον, ή μάλλον καλύτερα να επιλέξουν τα εξεταζόμενα μαθήματα ειδικότητας. Κατά αυτόν τον τρόπο οι εξετάσεις για το νομό Τρικάλων και τα επαγγελματικά λύκεια ολοκληρώθηκαν την περασμένη Δευτέρα.

Η φετινή χρονιά για τους υποψηφίους, τους εκπαιδευτικούς αλλά τη διεύθυνση υπήρξε αρκετά δύσκολη εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Ωστόσο από πλευράς διευθύντριας κα Κάκλα, δόθηκε η δέουσα βαρύτητα προκειμένου όλα να κυλήσουν ομαλά και το κυριότερο να υπάρξει ασφάλεια τόσο για τους υποψηφίους όσο και τις επιτροπές και τους επιτηρητές.

«Παρά τις δυσκολίες που είχαμε μπροστά μας την φετινή χρονιά, εξαιτίας της πανδημίας τα καταφέραμε περίφημα. Από κοινού διεύθυνση και συνάδελφοι εκπαιδευτικοί εργαστήκαμε σκληρά λαμβάνοντας όλα τα μέτρα για να αποφευχθούν ενδεχόμενα προβλήματα. Σήμερα κάνοντας όλοι τον απολογισμό μας, λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους των εξετάσεων, μπορούμε να πούμε ότι πετύχαμε το στόχο και φέραμε εις πέρας με επιτυχία την διαδικασία», τόνισε η κα Κάκλα.

Η ίδια ευχαρίστησε τους εκπαιδευτικούς για την προσπάθεια και την υπεύθυνη δουλειά ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί στα παιδιά καλά αποτελέσματα.

Πλέον τα βλέμματα της πλειονότητας των μαθητών βρίσκονται στην εξέταση των ειδικών μαθημάτων, διαδικασία που ξεκινά το πρωί της Τετάρτης με το μάθημα των Αγγλικών.

Σε εξέλιξη ωστόσο βρίσκονται και οι υγειονομικές-αθλητικές δοκιμασίες για όλους εκείνους που ενδιαφέρονται να εισαχθούν στις Σχολές Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της χώρας. Η συγκεκριμένη δοκιμασία διεξάγεται και θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες στο Στάδιο των Τρικάλων. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκινήσει υγειονομική – πρακτική δοκιμασία των υποψηφίων των Στρατιωτικών Σχολών και Σωμάτων Ασφαλείας που θα διεξαχθεί στην πόλη των Τρικάλων για την ΣΜΥ αλλά και στην Αθήνα.

KRINI LIVE