Ο Σύλλογος Γριζάνου ο «Βλύζας» ευχαριστεί την εταιρία Υφαντής και τον κ. Κώστα Κοκκινίδη

Η διοίκηση του Συλλόγου πέραν των άλλων μεταφέρει και εκφράζει από βάθος καρδιάς τις ευχαριστίες προς τον υπεύθυνο της εταιρίας Φέτα Θεσσαλίας «Υφαντής» κ. Κώστα Κοκκινίδη, που αποτέλεσε τον μέγα χορηγό της υποδοχής και φιλοξενίας των Πολωνών επισκεπτών

Τις ευχαριστίες της προς όλους όσους συνέβαλαν στην υποδοχή και φιλοξενία των Πολωνών επισκεπτών στο Γριζάνο το βράδυ της περασμένης Δευτέρας εκφράζει η διοίκηση  του Πολιτιστικού Συλλόγου Γριζάνου «Ο Βλύζας».

Η διοίκηση του Συλλόγου πέραν των άλλων μεταφέρει και εκφράζει από βάθος καρδιάς τις ευχαριστίες προς τον υπεύθυνο της εταιρίας Φέτα Θεσσαλίας Υφαντής κ. Κώστα Κοκκινίδη, που αποτέλεσε τον μέγα χορηγό της βραδιάς, αναλαμβάνοντας το μεγάλο μέρος των εξόδων υποδοχής και φιλοξενίας, προσφέροντας τα αναγκαία στους επισκέπτες.

Ο κ. Κώστας Κοκκινίδης και η εταιρία Φέτα Θεσσαλίας Υφαντής, για πολλοστή φορά βρέθηκαν στο πλευρό της διοίκησης του Συλλόγου, αποδεικνύοντας εμπράκτως το κοινωνικό προφίλ της εταιρίας.

Προσέφερε ευγενικά στο Σύλλογο «Βλύζας», όπως κάνει πάντα, σε φορείς και συλλόγους της περιοχής μας, τα αναγκαία, ως αναγνώριση του έργου και της πολιτιστικής προσφοράς και ανάδειξης των ηθών και εθίμων. Τέτοιες πράξεις οφείλουμε να τις αναγνωρίζουμε εκτιμώντας απόλυτα το πρόσωπο του ιδίου και του προφίλ της εταιρίας «Υφαντής».

Εκφράζουμε τις απεριόριστες ευχαριστίες στην εταιρία Υφαντής και στο ίδιο και τους ευχόμαστε επίτευξη των στόχων τους, καλώντας ταυτόχρονα να συνεχίσει μελλοντικά να αναδεικνύει το κοινωνικό προφίλ, που εκτιμάται από τον κόσμο», αναφέρεται μεταξύ των άλλων από το Σύλλογο ο «Βλύζας».