Ο Σύλλογος Γυναικών Φαρκαδόνας συνεχίζει να βρίσκεται κοντά στους σεισμοπαθείς

Προεδρείο και μέλη επισκέφτηκαν τους σεισμοπαθείς της Φαρκαδόνας, προσφέροντας γλυκίσματα, τσουρέκια, κουλούρια, αυγά και λαμπάδες στα παιδιά

Ημέρες αγάπης και αλληλεγγύης αυτές που διανύουμε και ο Σύλλογος Γυναικών Φαρκαδόνας αποφάσισε για πολλοστή φορά να δείξει το κοινωνικό τού πρόσωπο.

Ο Σύλλογος Γυναικών Φαρκαδόνας, διανύοντας την Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα, ακολουθεί με τις πράξεις του, τα βήματα του Χριστού, δείχνοντας αγάπη και εκφράζοντας την υποστήριξη σε όλους όσους έχουν ανάγκη. Αυτό το Πάσχα θα είναι πολύ διαφορετικό για κάποιες οικογένειες της Φαρκαδόνας, που εξαιτίας του σεισμού εγκατέλειψαν τα σπίτια τους και διαμένουν σε κοντέινερ. Αυτά τα πρόσωπα, αυτές τις οικογένειες επισκέφτηκε το διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη του Συλλόγου, προσφέροντας γλυκίσματα, τσουρέκια, κουλούρια, αυγά και λαμπάδες στα παιδιά.

Όπως ανέφερε η κα Δώρα Οικονομούλα, μιλώντας στη «ΚΡΗΝΗ LIVE», ο Σύλλογος Γυναικών δεν ξέχασε και δεν ξεχνά την θλίψη και την απογοήτευση αυτών των ανθρώπων. Βρίσκεται από την πρώτη στιγμή του σεισμού δίπλα τους και θα συνεχίσει να βρίσκεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, όποτε οι ανάγκες το επιβάλλουν.

«Είναι το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε για αυτούς τους ανθρώπους. Αυτές τις γιορτές, αυτό το Πάσχα δεν θέλουμε κανείς να πάψει να χαμόγελα. Όταν η αλληλεγγύη και η υποστήριξη πρωτοστατεί, τότε η θλίψη απομακρύνεται και στην θέση του ζωντανεύουν τα χαμόγελα», ανέφερε η πρόεδρος.

Τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών απηύθυναν τις ευχές στους σεισμοπαθείς και ευχήθηκαν, όπως φυσικά σε όλο τον κόσμο, δύναμη και υπομονή.