Ο Σύλλογος πολυτέκνων συγχαίρει τους επιτυχόντες στα πανεπιστήμια

Συγχαρητήρια αξίζουν και στους πολύτεκνους γονείς που στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια των παιδιών τους σε μια δύσκολη εποχή

Τις θερμότερες ευχές στα παιδιά των μελών του, που εισήχθησαν σε πανεπιστημιακές σχολές μέσω του συστήματος των πανελληνίων εξετάσεων εκφράζει ο Σύλλογος Πολυτέκνων νομού Τρικάλων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Τρικάλων, εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων και ιδιαίτερα σε όλα τα παιδιά των πολύτεκνων οικογενειών, που μετά από πολυετείς κόπους και προσπάθειες κατάφεραν να εισαχθούν στις σχολές τις τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στους πολύτεκνους γονείς που στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια των παιδιών τους σε μια δύσκολη εποχή.

Στους μαθητές που δεν κατόρθωσαν αυτή την φορά να εκπληρώσουν τους στόχους τους, ο Σύλλογος εύχεται να έχουν δύναμη για να συνεχίσουν με αισιοδοξία και θάρρος τον αγώνα. 

Η διοίκηση του Συλλόγου καλεί τους φοιτητές πολύτεκνων οικογενειών που εισήχθησαν στα ΑΕΙ, να περάσουν από το Γραφείο του Συλλόγου για να δηλώσουν την επιτυχία τους.

perifereia.gif