Οι χώροι αναψυχής προκάλεσαν εντάσεις στο δημοτικό συμβούλιο Φαρκαδόνας – Βίντεο και Φωτο

Οι αντιδράσεις  προήλθαν από το δημοτικό σύμβουλο της συμπολίτευσης κ. Κώστα Κοκκινίδη, ο οποίος στάθηκε για μια ακόμη φορά στην κατασκευή που υλοποιήθηκε στο Γριζάνο.

Το θέμα της έγκρισης του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Έργου και του πρώτου ΠΚΤΜΝΕ του έργου της δημιουργίας χώρου αναψυχής Οιχαλίας, Αχλαδοχωρίου, Γριζάνου, ήρθε να «ξύσει» πληγές του παρελθόντος και να προκαλέσει τις ίδιες ακριβώς εντάσεις και διαφωνίες που είχαν εκφραστεί σε παρελθούσες συνεδριάσεις.

Αντιδράσεις γύρω από κατασκευές που υλοποιήθηκαν στο Γριζάνο και βρίσκουν αντίθετους δημοτικούς συμβούλους, αλλά και κατοίκους, όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Τρίτης.

Οι αντιδράσεις  προήλθαν από το δημοτικό σύμβουλο της συμπολίτευσης κ. Κώστα Κοκκινίδη, ο οποίος στάθηκε για μια ακόμη φορά στην κατασκευή που υλοποιήθηκε στο Γριζάνο.

Όπως ανέφερε ο κ. Κοκκινίδης, μάλιστα σε έντονο ύφος, ο Δήμος κατά παρελθούσα συνεδρίαση είχε αποφασίσει για την κατασκευή ενός κιόσκι και πάγκων που θα χρησιμοποιούνταν από περιπατητές και κατοίκους του Γριζάνου, σε θρησκευτικές εκδηλώσεις μεταφοράς των εικόνων μεταξύ Γριζάνου και Αχλαδοχωρίου. Δυστυχώς ανέφερε η κατασκευή δεν θυμίζει σε τίποτα με αυτό που είχε αποφασιστεί καθώς κατασκευάστηκαν κερκίδες.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε και συνεχίζει να προκαλεί αντιδράσεις με τον κ. Κοκκινίδη να καταφέρεται τόσο κατά του δημάρχου  κ. Θανάση Μειβάκη, όσο και κατά του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου κ. Γιάννη Αναγνώστου.

«Άλλα μας δείξατε κι άλλα κατασκευάσατε. Ψηφίσαμε την κατασκευή κιόσκι και πάγκων, κι όχι κερκίδες. Δημιουργήθηκε κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που αποφασίσαμε. Αυτό είναι απαράδεκτο και για εμένα και για εσένα πρόεδρε, καθώς πολλοί από τους κατοίκους του Γριζάνου δεν συμφωνούν με αυτό το κατασκεύασμα», ήταν μερικά από τα όσα ανέφερε σε έντονο ύφος ο κ. Κοκκινίδης.

Η απάντηση του κ. Αναγνώστου ήρθε άμεσα εξηγώντας στο κ. Κοκκινίδη, ότι για το θέμα είχε δώσει θετική ψήφο σε παρελθούσα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

«Ναι φυσικά παρότι δεν είχα δει την μελέτη είχα πει με καλή πίστη. Δυστυχώς μας κοροϊδέψατε», πρόσθεσε ο κ. Κοκκίδης.

Για το θέμα τοποθετήθηκε και ο δήμαρχος επαναλαμβάνοντας ότι η μελέτη είχε ψηφιστεί, προκαλώντας τις εκ νέου αντιδράσεις τόσο του κ. Κοκκινίδη, όσο κι άλλων δημοτικών συμβούλων μεταξύ των οποίων και του κ. Θανάση Νεοφώτιστου, δημοτικού συμβούλου της ελάσσονος αντιπολίτευσης, αλλά και του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου κ. Ανδρέα Παπαγεωργίου