Οι ερωτευμένοι δίνουν ραντεβού το Σαββατοκύριακο στο Ανθοπωλείο «Κατερίνα»

Άνθη και δώρα για τα αγαπημένα πρόσωπα και τον έρωτα από το Ανθοπωλείο – Είδη Δώρων «Κατερίνα» στο Γριζάνο

Το ανθοπωλείο-είδη δώρων «Κατερίνα» που λειτουργεί στο Γριζάνο, έρχεται να γιορτάσει την ημέρα των ερωτευμένων και να μεταλαμπαδεύσει προς πάσα κατεύθυνση την αγάπη και τον έρωτα.

Για μια ακόμη χρονιά το ανθοπωλείο – είδη δώρων, βρίσκεται εδώ για να προτείνει από τα πιο απλά μέχρι τα πιο ευφάνταστα δώρα, προκειμένου να δείξουμε την αγάπη μας, στον εκλεκτό ή στην εκλεκτή της καρδιάς μας.

Λουλούδια, μοναδικές ανθοσυνθέσεις, αρκουδάκια, μαξιλάρια, τριαντάφυλλα for ever, γυάλινες καμπάνες με τριαντάφυλλα forever, φυλακές με τριαντάφυλλα forever, κουτιά με μεταλλικά διακοσμητικά και τριαντάφυλλα for ever, αρκουδάκια με τριαντάφυλλα αφρού, κουτιά συνθέσεις με κοσμήματα και σοκολάτα ή σοκολατάκια, κοσμήματα από ασήμι 925 και ατσάλι, κορνίζες, θερμοκούπες σε κόκκινο και μαύρο , μπαλόνια και συνθέσεις μπαλονιών αλλά και σειρά πρωτότυπων δώρων βρίσκονται στο κατάστημα και ο καθένας μας, μπορεί να τα προμηθευτεί και να τα προσφέρει στο αγαπημένο του πρόσωπο.

Το κατάστημα για την εξυπηρέτηση του κοινού θα βρίσκεται ανοιχτό καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, προσφέροντας όλα όσα ζητήσουμε.

Γιατί ο έρωτας και η αγάπη δεν κρύβονται και εκφράζοντας ποικιλοτρόπως στις 14 Φεβρουαρίου. Φυσικά για να πρωτοτυπήσουμε αρκεί μια επίσκεψη στο ανθοπωλείο – είδη δώρων «Κατερίνα» στο Γριζάνο με υπεύθυνη την Χρυσάνθη Μπακλαβά.

Τηλέφωνο για παραγγελίες: 697 228 7613