Οι καθηγητές του ΓΕΛ συγχαίρουν τον Αποστόλη Βραχνό

Ο μαθητής της Β τάξης του ΓΕΛ Φαρκαδόνας Βραχνός Απόστολος, προκρίθηκε από την φάση του διαγωνισμού «Ευκλείδης» της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας στην τελική φάση «Αρχιμήδης»

Τα συγχαρητήρια για την διάκριση του μαθητή τους, Απόστολο Βραχνό, στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας «Ευκλείδης» εκφράζει η διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Φαρκαδόνας.

Με συγχαρητήρια επιστολή ο διευθυντής του σχολείου κ. Α. Λυμπίκης και οι καθηγητές αναφέρουν μεταξύ των άλλων τα εξής:

«Ο μαθητής της Β τάξης του ΓΕΛ Φαρκαδόνας Βραχνός Απόστολος, προκρίθηκε από την φάση του διαγωνισμού «Ευκλείδης» της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας στην τελική φάση «Αρχιμήδης». Είναι ο μοναδικός μαθητής όλου του νομού στην Β τάξη που προκρίνεται. Το παραπάνω σε συνδυασμό με την περσινή του πρόκριση στην ίδια φάση και πάλι μοναδικός σε επίπεδου νομού, δηλώνει τις υψηλές του μαθηματικές ικανότητες. Στην φάση του Αρχιμήδη προκρίνονται πολύ λίγοι μαθητές από όλη την Ελλάδα και ανάμεσα τους βρίσκονται μαθητές ιδιωτικών Λυκείων ή προτύπων- πειραματικών. Συνήθως μια τέτοια πρόκριση είναι αποτέλεσμα ειδικής και μακροχρόνιας προετοιμασίας. Αυτά κάνουν την πρόκριση του Απόστολου πραγματικό άθλο.

Ο Δ/ντης και ο σύλλογος των καθηγητών, συγχαίρει τον  Απόστολο και τους καθηγητές του και του εύχεται ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.».