Οι μαθητές του 1ου δημοτικού σχολείου Οιχαλίας μας ταξίδεψαν στο πνεύμα των Χριστουγέννων

Με ποιήματα, ύμνους, τραγούδια και σκετς μας μετέφεραν το πνεύμα των Χριστουγέννων που γεμίζει ελπίδα και αγάπη όλο τον κόσμο

Ο Αη Βασίλης, τα ξωτικά, οι καλικάντζαροι και οι ιστορίες του τσαγγάρη, μεταφέρθηκαν από τους μαθητές στην Οιχαλία και συγκεκριμένα στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Οιχαλίας.

Τα φώτα τους σχολείου και η αίθουσα εκδηλώσεων άνοιξαν στο κοινό και οι μαθητές μέσα από τα τραγούδια, τα ποιήματα, τους ψαλμούς και τα θεατρικά μετέφεραν τους γονείς και τους παραβρισκόμενους στο ομορφότερο γεγονός της Χριστιανοσύνης, της γέννησης του Θεανθρώπου.

Τα παιδιά με περίσσιο θάρρος και με το ταλέντο τους παρουσίασαν όμορφες Χριστουγεννιάτικες ιστορίες. Μετέφεραν το μήνυμα της αγάπης σε όλους τους συγχωριανούς τους και ευχήθηκαν σε όλο τον κόσμο μια ευτυχισμένη και χαρούμενη χρονιά.

Οι μαθητές ενθουσίασαν το κοινό, κόσμος που δεν έπαψε στιγμή να χειροκροτεί την προσπάθεια. Και πως άλλωστε όταν το πρόγραμμα της σχολικής γιορτής υπήρξε ιδιαίτερα προσεγμένο, αποτυπώνοντας με τον καλύτερο τρόπο το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Από την πλευρά τους η διευθύντρια του σχολείου κα Σταυρούλα Παθέκα και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου δεν έκρυβαν την ικανοποίησή τους για τις ικανότητες των μαθητών τους, ευχόμενοι στους ίδιους υγεία και καλή πρόοδο και στους συμμετέχοντες στην γιορτή καλή και καρποφόρα χρονιά, γεμάτη υγεία και ευτυχία.