Οι ομορφιές των χωριών της Φαρκαδόνας μέσα από ένα «κλικ»

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Μαρία Ηλιάκη παρουσιάζει μέσω της προσωπικής της σελίδας «Maria Iliaki» τις ομορφιές της Πηνειάδας και του Κεραμιδίου σε δυο ξεχωριστές αναρτήσεις

Τις ομορφιές που κρύβουν χωριά της Φαρκαδόνας προσπαθεί να αποκρυπτογραφήσει η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Μαρία Ηλιάκη μέσω της προσωπικής ιστοσελίδας «Maria Iliaki».

Μέσω της προσωπικής σελίδας η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια τηλεοπτικών εκπομπών επικέντρωσε προσφάτως την προσοχή της, παρουσιάζοντας δυο χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας, αυτά της Πηνειάδας και του Κεραμιδίου. Μέσω πλούσιου φωτογραφικού υλικού που συνέλεξε, μεταξύ και από το «KPHNH LIVE» παρουσιάζει στους αναγνώστες της τις ομορφιές, τα αξιοθέατα και τα ιστορικά μνημεία των δυο χωριών σε ξεχωριστές αναρτήσεις της, προβάλλοντας τους οικισμού και κάνοντας αυτούς γνωστούς ανά το πανελλήνιο.

Η ίδια άντλησε πληροφορίες και από την ηλεκτρονική εφημερίδα «ΚΡΗΝΗ LIVE», γεγονός που αντικατοπτρίζει την δυναμική του site μας.

Σαφώς η πρωτοβουλία της κα Ηλιάκη είναι αξιέπαινη, μιας και προβάλει τα χωριά μας, ώστε να γίνουν γνωστά ανά το πανελλήνιο, προσελκύοντας στην περιοχή μας επισκέπτες που θα επιδιώκουν και αναφέρονται να ανακαλύψουν καινούργιους τόπους.

Πηνειάδα: Μια ανάσα από τον Πηνειό

Κεραμίδι: Το παραδοσιακό χωριό με το επιβλητικό γεφύρι