Οι συνάδελφοι υγειονομικοί αποχαιρετούν τον Γιώργο Ξάνθο

Συλλυπητήριες ευχές από την διεύθυνση και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Φαρκαδόνας στην οικογένεια του εκλιπόντος συνταξιούχου υπαλλήλου του ΕΚΑΒ Φαρκαδόνας

Τις συλλυπητήριες ευχές προς την οικογένεια του αποβιώσαντος, συνταξιούχου συναδέλφου τους, Γιώργου Ξάνθου, εκφράζουν η διεύθυνση και οι εργαζόμενοι του Κέντρου Υγείας Φαρκαδόνας και του ΕΚΑΒ Φαρκαδόνας. Οι εργαζόμενοι του Κέντρου Υγείας Φαρκαδόνας εύχονται ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του, του άτυχου 61χρονου Γιώργου Ξάνθου και να προσφέρει παρηγοριά στη σύζυγό του, στα παιδιά και στους γονείς του.

«Έφυγε από κοντά μας, αρκετά νωρίς ένας αξιόλογος, ένας φιλότιμος, εργατικός και αγαπητός με όλο το προσωπικό, άνθρωπος. Έχουμε πολλά να θυμηθούμε από το Γιώργο, το μεγαλείο της ψυχής, της καρδιάς, το πηγαίο χαμόγελο που μας έδινε δύναμη σε όλες τις δυσκολίες. Δυστυχώς αυτός ο δυνατός και πάντα αισιόδοξος άνθρωπος δεν κατάφερε να βγει νικητής από την ασθένεια του κορονοϊού.

Καλό ταξίδι Γιώργο, Καλό παράδεισο, αγαπημένε μας συνάδελφε. Μπορεί να έφυγες από τη ζωή, το χαμόγελο σου, θα μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε να παλεύουμε με τον αόρατο εχθρό», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.