«Όλα μέλι γάλα»… μεταξύ αντιδημάρχου και δημοτικού υπαλλήλου

Μετά την ένταση και τα όσα διαδραματίστηκαν στο Δημαρχείο της Φαρκαδόνας την περασμένη εβδομάδα πλέον επικρατεί ηρεμία

Σε ρόλο «πυροσβέστη» μέλη της διοίκησης του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Τρικάλων για να κατευνάσουν τα πνεύματα, αντιδημάρχου Έργων κ. Γιάννη Γεωργολόπουλου και του υπαλλήλου Κώστα Ασίκη, ο οποίος φέρεται να δέχτηκε φραστική επίθεση από τον πρώτο.

Στην Φαρκαδόνα βρέθηκαν μέλη του Συλλόγου όπου συναντήθηκαν με τους αντιδημάρχους κ.κ. Γιάννη Γεωργολόπουλο και Σπύρο Αγναντή, τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας κ. Βασίλη Κουκώνη και τον υπάλληλο κ. Κώστα Ασίκη.

Κατά τη συνάντηση τέθηκαν επί τάπητος τα όσα συνέβησαν την περασμένη εβδομάδα στο Δημαρχείο Φαρκαδόνας καθώς επίσης και οι δηλώσεις στο Ράδιο Ζυγός από τον κ. Γεωργολόπουλο για τους υπαλλήλους του Δήμου Φαρκαδόνας.

Μετά το πέρας της συζήτησης υπήρξε4 ταύτιση απόψεων και αποδοχή των προτάσεων του Συλλόγου, έτσι ώστε στο μέλλον να ξανασυμβούν παρόμοια γεγονότα.

Σε ανακοίνωση του ο Σύλλογος δηλώνει μεταξύ των άλλων τα εξής:

«Τέτοια περιστατικά αμαυρώνουν το θεσμό της Αυτοδιοίκησης και δημιουργούν προβλήματα στην λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου και εν τέλει στην εξυπηρέτηση των δημοτών. Ο Σύλλογος μας καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο κάθε βίαιη συμπεριφορά και καλεί όλους τους εμπλεκόμενους, διοίκηση και εργαζόμενους, να αποτρέπουν με κάθε τρόπο τέτοια γεγονότα που θα παραπέμπουν σε εργασιακό μεσαίωνα απ΄ όπου κι αν προέρχονται. Είναι καθήκον και υποχρέωση όλων μας να μην σιωπούμε, να προστατεύσουμε το αυτονόητο δικαίωμα των εργαζόμενων να βιοπορίζονται μακριά από βίαιες συμπεριφορές. Καλούμε τον αντιδήμαρχο, ο οποίος δεσμεύτηκε να βγει στα ΜΜΕ και να ανακαλέσει τις συγκεκριμένες δηλώσεις και να μην τις επαναλάβει, αφού γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν ευσταθούν. Η καλή συνεργασία δημοτικής Αρχής με τους εργαζομένους είναι μονόδρομος και υποχρέωση απέναντι στους δημότες»

https://www.youtube.com/watch?v=nrzmAPVlqFE&feature=youtu.be


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *