Ολοκληρώνεται ο φόρος εισοδήματος συνεχίζεται το μαρτύριο του ΕΝΦΙΑ

Σειρά λαμβάνουν τον επόμενο μήνα τα τέλη κυκλοφορίας που θα εκτοξεύσουν στα ύψη τα έξοδα της χρονιάς

Χρονικό διάστημα μιας περίπου εβδομάδας έχουν στη διάθεσή τους και οι Τρικαλινοί φορολογούμενοι για να τακτοποιήσουν τις οικονομικές υποχρεώσεις τους προς το κράτος.

Ήδη αρκετοί άρχισαν να προσέρχονται στις τράπεζες της περιοχής μας, στα αυτόματα μηχανήματα συναλλαγών, όπως επίσης πολλοί προχωρούν σε ηλεκτρονικές καταθέσεις των ποσών που αντιστοιχούν σε φόρους.

Χρονικό περιθώριο έως και την επόμενη Παρασκευή έχουν λοιπόν και οι Τρικαλινοί για αποπληρώσουν την τελευταία δόση του φόρου εισοδήματος. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για την τρίτη κατά σειρά δόση του ΕΝΦΙΑ, προκειμένου να αποφευχθούν προσαυξήσεις.

Τέλος επιχειρήσεις και νομικά πρόσωπα θα πρέπει να εξοφλήσουν την δόση του Νοεμβρίου του τέλος επιτηδεύματος για τη χρήση του 2018.Φυσικά όλα αυτά αποτελούν σταγόνα, μπροστά σε εκείνα που περιμένουν τους φορολογούμενους στα τέλη του επόμενου μήνα και ουσιαστικά στο κλείσιμο του χρόνου.

Βραχνά για την πλειονότητα των πολιτών θα αποτελέσουν τα τέλη κυκλοφορίας τα οποία θα πρέπει να καταβληθούν έως και τις 31 Δεκεμβρίου. Στα τέλη του Δεκεμβρίου θα πρέπει να καταβληθεί και η τέταρτη δόση του ΕΝΦΙΑ, καθώς και απόδοση ΦΠΑ από τους ελευθεροεπαγγελματίες. Όλα αυτά τα έξοδα θα προστεθούν σε εκείνα των γιορτών, εκτοξεύοντας τον προϋπολογισμό των εξόδων στα ύψη.