Ολοκληρώνονται οι εξετάσεις στα ΓΕΛ συνεχίζονται στα ΕΠΑ.Λ.

Οι εξετάσεις συνεχίστηκαν σήμερα Πέμπτη για τους υποψηφίους των επαγγελματικών λυκείων οι οποίοι διαγωνίστηκαν σε τέσσερα μαθήματα και συγκεκριμένα της Ηλεκτροτεχνίας 2, των Μηχανών Εσωτερικής Καύσης 2, της Υγιεινής και των Αρχών Οργάνωσης και Διοίκησης

Ελάχιστες ώρες απομένουν πριν πέσει η φετινή αυλαία των πανελλήνιων εξετάσεων στα γενικά λύκεια και στο γενικό μέρος των εξεταζόμενων μαθημάτων. Οι εξετάσεις στα γενικά μαθήματα των ΓΕΛ ολοκληρώνονται αύριο Παρασκευή με τα μαθήματα της Χημείας των Ομάδων Προσανατολισμών Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας και Οικονομίας Ομάδα Προσανατολισμού Οικονομίας και Πληροφορικής.

Οι εξετάσεις συνεχίστηκαν σήμερα Πέμπτη για τους υποψηφίους των επαγγελματικών λυκείων οι οποίοι διαγωνίστηκαν σε τέσσερα μαθήματα και συγκεκριμένα της Ηλεκτροτεχνίας 2, των Μηχανών Εσωτερικής Καύσης 2, της Υγιεινής και των Αρχών Οργάνωσης και Διοίκησης.

Οι εξετάσεις κύλησαν ομαλά και στο νομό Τρικάλων με αυξημένα ωστόσο τα ποσοστά αποχής σε όλους σχεδόν τους τομείς – ειδικότητες.

Οι εξετάσεις για τα ΕΠΑ.Λ. συνεχίζονται το Σάββατο ενώ θα ολοκληρωθούν την ερχόμενη Τρίτη. Ακολουθεί η εξέταση των ειδικών μαθημάτων η οποία θα διεξαχθεί στα Τρίκαλα για το μάθημα των Αγγλικών ενώ των υπολοίπων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

KRINI LIVE