Ομάδα νέων της Οιχαλίας έβαλε πλάτη για την ομορφιά του χωριού τους

Δεν τα περιμένουν όλα από το Δήμο Φαρκαδόνας αποφάσισαν να καθαρίσουν κεντρικά και μη σημεία του χωριού καθώς και εισόδους, μεταφέροντας το μήνυμα του εθελοντισμού

Δεν κρύβουν την αγάπη για το χωριό τους, την έδειξαν και την δείχνουν τις τελευταίες μέρες εμπράκτως καθαρίζοντας εθελοντικά από άκρη ως άκρη την κοινότητα της Οιχαλίας. Ο λόγος για μια ομάδα νεαρών παιδιών που ζουν στο χωριό της Οιχαλίας και δεν περιμένουν, όπως όλα δείχνουν, τα πάντα από το Δήμο Φαρκαδόνας. Βάζουν πλάτη μόνοι τους για το χωριό τους, χωρίς παροτρύνσεις, χωρίς αναγκασμούς, αλλά με όπλα τους την θέληση, τη προσφορά, την διάθεση, αναδεικνύοντας με τις πράξεις τους την πραγματική έννοια του εθελοντισμού.

Η ομάδα των νέων αποτελείτο από τους Μιχάλη Βαβρίτσα, Νικόλαο Τζάνα, Παύλο Μανιώτη, Βασίλη Μιλούλη, Γεώργιο Γατσούλη και Σπυρίδων Χριστοδούλου, Γιάννη Τζάνα και Χρήστο Βισβίκη, οι οποίοι πραγματικά «οργάνωσαν» το χωριό καθαρίζοντας τις εισόδους αλλά και κεντρικά και μη σημεία του, χαρίζοντας μια άκρως αισθητική εικόνα. Δίπλα τους βρέθηκε και ο Αεικίνητος Δημοτικός Υπάλληλος, Αχιλλέας Αννόπουλος, ο οποίος συνέδραμε για την περισυλλογή των σκουπιδιών που συγκέντρωσε η ομάδα των νέων.

Η εθελοντική προσφορά των παιδιών θα συνεχιστεί, καλώντας όλους τους νέους του χωριού, αλλά και τους πολίτες να συνδράμουν σε κάθε πρωτοβουλία τους, κάνοντας το χωριό τους πιο όμορφο και το σημαντικότερο προβάλλοντας έννοιες και στέλνοντας μηνύματα στις μικρότερες ηλικίες του χωριού.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *