Ορκίστηκε Δήμαρχος Τρικκαίων ο Δημήτρης Παπαστεργίου

Στο κατάμεστο από κόσμο Μουσείο Τσιτσάνη πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου, Δημήτρη Παπαστεργίου, και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου που προέκυψε από τις εκλογές του Μαίου.

Στην τελετή ορκωμοσίας χοροστάτησαν οι Μητροπολίτες Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος, και ο Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος, ενώ πολιτικό όρκο έδωσε μερίδα των νέων μελών του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης.

Καλωσορίζοντας τα μέλη του νέου Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και όλους τους παρευρισκομένους που τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή ορκωμοσίας, ο Δήμαρχος Τρικκαίων, μίλησε για μία νέα κρίσιμη τετραετία που ξεκινάει για τον Δήμο.

Δεσμεύτηκε ότι η ΝΕΑ δημοτική αρχή, κάθε μέρα να διεκδικεί για την πόλη, να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για τη βελτίωση της ζωής των πολιτών της, να γίνει πρώτος δήμος πρότυπο στα Τρίκαλα αλλά και να αναδειχθεί πέρα από τα σύνορα της χώρας.

Η επιτυχία θεωρώ πως ήρθε γιατί πλέον οι δημότες ζητούν καινοτόμες αλλαγές, ζητούν επανεκκίνηση στη ζωή τους, στην κοινωνία, στα κοινά.

Ζητούν ένα νέο μοντέλο διαχείρισης, με δημιουργικότητα, πρωτοτυπία, νέες πρακτικές και νέα πρόσωπα.

Να οργανώσουμε δηλαδή έναν σύγχρονο, εξωστρεφή, λειτουργικό, οικονομικά αυτόνομο και κοινωνικά ευαίσθητο Δήμο, στον οποίο ο πολίτης μπορεί να υπολογίζει!

Πριν από την ομιλία του Δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, σύντομους χαιρετισμούς απηυθύναν όλοι οι επικεφαλής των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Κώστας Κρεμμύδας (Μαζί για τα Τρίκαλα), ο Γιώργος Καϊκης (Λαϊκή Συσπείρωση), ο Στέλιος Μπετσιμέας (Νέο όραμα για τα Τρίκαλα), ο Γιώργος Μητσιούλης (Τρίκκης πολιτεία) και ο Σπήλιος Τσιγάρας (Πρώτα οι πολίτες).

Στην τελετή ορκωμοσίας παραβρέθηκαν ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας, οι βουλευτές του νομού Θανάσης Λιούτας και Κατερίνα Παπακώστα, (απουσίαζε λόγω υποχρεώσεων στην Αθήνα ο Σάκης Παπαδόπουλος), ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, (επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης απουσίαζε στην Αθήνα), οι Δήμαρχοι Καλαμπάκας και Πύλης Θοδωρής Αλέκος και Κώστας Μαράβας, οι πρώην Βουλευτές Ηλίας Βλαχογιάννης, Μιχάλης Ταμήλος, Παναγιώτα Δριτσέλη, Χρήστος Σιμορέλης, ο πρώην Δήμαρχος Φαρκαδόνας Θανάσης Μεριβάκης, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, καθώς επίσης πρόεδροι και εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων.

Πηγή: Trikalain.gr