Όταν καταφέρνεις να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του κόσμου κερδίζεις και συνεχίζεις

Ο πρόεδρος του Αχλαδοχωρίου Βασίλης Κουτσοδήμος εξελέγη πανηγυρικά στο χωριό του μιας και δεν είχε αντίπαλο για την προεδρία κι έλαβε την καθολική στήριξη των συγχωριανών του  

Ο αθλητικός όρος «έπαιξε μπάλα» μόνος του και σκοράρε χωρίς να έχει αντίπαλο ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του προέδρου του Αχλαδοχωρίου, κ. Βασίλη Κουτσοδήμο. Διεκδίκησε μονάχος την μονοεδρική κοινότητα Αχλαδοχωρίου, χωρίς να έχει αντίπαλο, μιας και δεν υπήρξε ούτε ένας κάτοικος που θέλησε να σκεφτεί το ενδεχόμενο να έρθει αντιμέτωπος μαζί του. Φυσικά όχι γιατί φοβήθηκε, αλλά γιατί εκτίμησε το έργο του, γιατί σεβάστηκε το ενδιαφέρον του για το χωριό, γιατί δεν θέλησε να αντιπαρατεθεί μαζί του.

Αυτή τη φορά ο Βασίλης Κουτσοδήμος δεν είχε αντίπαλο. Γνώριζε εκ των προτέρων ότι ακόμη και με την δική του ψήφο, θα κρατούσε εκ νέου τα ηνία του μικρότερου πληθυσμιακά χωριού του Δήμου Φαρκαδόνας. Κι όμως ο κ. Κουτσοδήμος δεν έλαβε μονάχα την δική του ψήφο. Η στήριξη των συγχωριανών του ήταν καθολική. Από τον μικρότερο ηλικιακά ψηφοφόρο έως και τον μεγαλύτερο.

Και ο κ. Κουτσοδήμος εξελέγη πανηγυρικά στο χωριό του. Στο χωριό που γεννήθηκε και παρότι το εγκατέλειψε για αρκετά χρόνια λόγω της επαγγελματικής ενασχόλησης στο Πυροσβεστικό Σώμα δεν το ξέχασε ποτέ. Και το απέδειξε, όταν με την συνταξιοδότηση του αποφάσισε να επιστρέψει και να διαμείνει μόνιμα. Κι όχι απλά να κατοικήσει αλλά να παλέψει για να δει να αλλάζει η εικόνα του.

Και όπως όλα δείχνουν τα κατάφερε. Τα έργα που έγιναν μετά από τα αιτήματα που κατέθεσε και τις πιέσεις που άσκησε έκαναν το χωριό να αλλάξει εικόνα. Και θα συνεχίσει μόνος του και συλλογικά να μάχεται. Γιατί ο Βασίλης Κουτσοδήμος έμαθε να μάχεται μην εγκαταλείποντας τους στόχους. Κι όποιος βάζει στόχους και αγωνίζεται η ιστορία αναφέρει ότι κερδίζει.

Και ο Βασίλης Κουτσοδήμος κέρδισε πολλές φορές και συνεχίζει.

Καλή επιτυχία και επίτευξη στους νέους στόχους πρόεδρε.

Μπορείς και το απέδειξες με τις πράξεις σου να κερδίζεις την εμπιστοσύνη των συγχωριανών σου…