Πανηγυρίζει και τιμά τους Αγίους Αναργύρους το χωριό του Πετροπόρου

Διήμερες θρησκευτικές και πανηγυρικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο όπου η Εκκλησία γιορτάζει τη μνήμη των Αγίων που είναι αφιερωμένος ο κεντρικός ενοριακός Ναός

Πανηγυρίζει και τιμά τους Αγίους Αναργύρους το χωριό του Πετροπόρου το Σαββατοκύριακο όπου η Εκκλησία μας γιορτάζει την μνήμη τους.

Πέραν των θρησκευτικών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν παραμονή και ανήμερα της εορτής στο κεντρικό ενοριακό ναό, αναμένονται και πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα διεξαχθούν με διοργανωτές τον πρόεδρο του χωριού κ. Κώστα Φορτωτήρα και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πετροπόρου «Αγία Παρασκευή».

Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 30 Ιουνίου στην κεντρική πλατεία και θα περιλαμβάνει πλούσιο μουσικό πρόγραμμα παρουσία ζωντανής, παραδοσιακής ορχήστρας.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν τα χορευτικά: Πολιτιστικός Σύλλογος Πετροπόρου «Αγία Παρασκευή, Σύλλογος Γυναικών Φαρκαδόνας, Πολιτιστικός Σύλλογος Πετρωτού «ο Άγιος Γεώργιος».

Στην εκδήλωση θα υπάρχει παραδοσιακή φιλοξενία προσφορά του δήμου Φαρκαδόνας και κατοίκων του χωριού και πλούσια λαχειοφόρος με δώρα, 1 ποδήλατο Melissis, 1 τηλεόραση 24’’ Πέρκας, 1 tablet  10,1’ Πέρκας, 1 επιτραπέζιο ρολόι – κρέσσος, 1 πολυκόφτης Multi – Πέρκας, 1 Εικόνα Παναγιώτου.

Οι διοργανωτές καλούν τους κατοίκους του χωριού και τους δημότες του Δήμου Φαρκαδόνας να παραστούν στην εκδήλωση και να ψυχαγωγηθούν παραδοσιακά.