Πανηγυρίζει και τιμά την Πολιούχο Αγία Σοφία με θρησκευτικές και μουσικές εκδηλώσεις το Αχλαδοχώρι

Τιμά την Αγία Σοφία που είναι αφιερωμένος ο ενοριακός Ιερός Ναός του χωριού σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη

Στα γιορτινά του θα ντυθεί το Αχλαδοχώρι και ο Ιερός Ναός της Αγίας Σοφίας και των θυγατέρων της Πίστεως, Ελπίδας και Αγάπης. Ο ενοριακός ναός του χωριού ντύνεται στα γιορτινά του και πανηγυρίζει το διήμερο Δευτέρας και Τρίτης.

Συγκεκριμένα σήμερα παραμονή της εορτής στις 7 το απόγευμα αναμένεται να τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου. Θα ακολουθήσει αρτοκλασία και Θείο Κήρυγμα ενώ στους πιστούς θα προσφερθεί παραδοσιακή φιλοξενία.

Λίγο μετά στο κουτουκάκι του Βαλάντη θα υπάρχει ζωντανή ορχήστρα που αναμένεται να ταξιδέψει και να διασκεδάσει τους κατοίκους και τους επισκέπτες με λαϊκά και δημοτικά τραγούδια από τη Θεσσαλία αλλά και τις υπόλοιπες περιοχές. Η ορχήστρα θα απαρτίζεται από τους Δήμητρα Μητρύσια, Νίκο Χριστοδουλου και Γιώργο Αγγέλη στο τραγούδι και τον Βαγγέλλη Πέγιο στο κλαρίνο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία ενώ το απόγευμα Ιερά Παράκληση προς την Αγία Σοφία.

Το εκκλησιαστικό συμβούλιο και ο πρόεδρος της κοινότητας Βασίλης Κουτσοδήμος απευθύνουν κάλεσμα σε όλους τους κατοίκους του Δήμου Φαρκαδόνας να παραστούν στις εκδηλώσεις.