Παράδειγμα προς μίμηση ο πρόεδρος των Γεωργανάδων

Ο κ. Βαγγέλης Ζιώγκος αποτελεί παράδειγμα για όλους τους προέδρους μιας και καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς προμηθεύεται τρόφιμα με δικά του έξοδα για άπορες οικογένειες του χωριού του, ενώ καθημερινά βρίσκεται παρών στο χωριό βοηθώντας τους ηλικιωμένους και μόνους συγχωριανούς του

Πράξη τις Ευαγγελικές Περικοπές έκανε για μια ακόμη γιορτινή περίοδο, ο πρόεδρος της κοινότητας Γεωργανάδων κ. Ευάγγελος Ζιώγκος. Άπλωσε το χέρι του, στους οικονομικά ασθενέστερους κατοίκους του χωριού, προσφέροντας σημαντικά δέματα αγάπης και υποστήριξης προκειμένου να μην νιώσει κανείς μόνος.

Ο κ. Ζιώγκος έλαβε την πρωτοβουλία να προσφέρει με δικά του έξοδα τρόφιμα για τους οικονομικά ασθενέστερους συγχωριανούς του, προκειμένου κι αυτό το Πάσχα να μην στερηθεί κανείς τα βασικά για το γιορτινό τραπέζι. Φυσικά ο κ. Ζιώγκος δεν περιμένει μόνο τις γιορτινές περιόδους για να προσφέρει στους απόρους. Σε τακτά χρονικά διαστήματα ο κ. Ζιώγκος, σύμφωνα με τις ανάγκες που καταγράφονται και τα αιτήματα που διατυπώνονται, προσφέρει τρόφιμα και λοιπά είδη σε συγχωριανούς του.

Όπως ίδιος δηλώνει κανείς και πόσο μάλλον τις γιορτινές ημέρες δεν πρέπει να στερείται τα βασικά και να νιώθει την αδιαφορία. Αντιθέτως, συνεχίζει, πρέπει να υποστηρίζεται και να αγκαλιάζεται από όλους μας, ώστε να νιώθει έστω και λίγη χαρά. Να νιώθει ότι η κάθε αδύναμη ψυχή δεν μένει αβοήθητη, αλλά στηρίζεται με κάθε τρόπο.

Συγκινητική η κίνηση, άξια συγχαρητηρίων και μίμησης τόσο από τους προέδρους, όσο και από τους πολίτες.

KRINI LIVE