Παραμένει Αστυνομικός Διευθυντής Τρικάλων ο Στέργιος Νίντος

Ολοκληρώθηκαν οι κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία, με την ηγεσία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων να μην φέρει καμία αλλαγή.

Έτσι λοιπόν ο Αστυνομικός Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων Στέργιος Νίντος παραμένει κανονικά στη θέση του, ενώ αναπληρωτής αυτού παραμένει ο Αστυνομικός Διευθυντής Στέλιος Μπιλιάλης.

Το ευχαριστώ του Στέργιου Νίντου στους συναδέλφους – συνεργάτες του

Ευχαριστήριο που ανανεώνει με την σειρά του την εμπιστοσύνη που έχει στους συναδέλφους – συνεργάτες του, ανήρτησε μετά την ανακοίνωση  της παραμονής του στη Διεύθυνση της Αστυνομίας Τρικάλων ο κ. Στέργιος Νίντος.

«Η ανανέωση της εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο μου, από την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας αποτελεί ύψιστη τιμή για μένα. Από καρδιάς ευχαριστώ τους εκπροσώπους των Αρχών και Φορέων για την άψογη συνεργασία, τους ανθρώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης, τους πολίτες για την συνεργασία και την εμπιστοσύνη τους και φυσικά τους συναδέλφους – συνεργάτες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων. ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ με ήθος, τόλμη, αποφασιστικότητα, υψηλό αίσθημα καθήκοντος με σωστό σχεδιασμό, συνεργασία για την επίτευξη των στόχων και φυσικά με διάθεση προσφοράς στην κοινωνία των Τρικάλων που υπηρετώ και αγαπώ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *