Παράπονα για έλλειψη καθαριότητας στο 1ο δημοτικό σχολείο Φαρκαδόνας

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην «ΚΡΗΝΗ LIVE» ο διευθυντής του σχολείου κ. Γιώργος Τσιάκαλος, υπάρχει έλλειψη προσωπικού καθαριότητας, με αποτέλεσμα το σχολείο, ένας ευαίσθητος χώρος, όπου κυριαρχεί για πολλές ώρες της ημέρας σε καθημερινή βάση, η παρουσία των παιδιών με ότι αυτό συνεπάγεται

Έντονα είναι τα παράπονα που μεταφέρει η διεύθυνση του 1ου δημοτικού σχολείου Φαρκαδόνας σχετικά με την καθαριότητα του διδακτηρίου. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην «ΚΡΗΝΗ LIVE» ο διευθυντής του σχολείου κ. Γιώργος Τσιάκαλος, υπάρχει έλλειψη προσωπικού καθαριότητας, με αποτέλεσμα το σχολείο, ένας ευαίσθητος χώρος, όπου κυριαρχεί για πολλές ώρες της ημέρας σε καθημερινή βάση, η παρουσία των παιδιών με ότι αυτό συνεπάγεται.

Σύμφωνα με τον διευθυντή του σχολείου ο Δήμος Φαρκαδόνας δεν έχει προσλάβει από την αρχή της σχολικής χρονιάς καθαρίστρια για το σχολείο με αποτέλεσμα να μην καθαρίζεται επαρκώς. Ο επαρκής και καθημερινός καθαρισμός των χώρων του σχολείου να υπενθυμίσουμε πως είναι απαραίτητος σύμφωνα με τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ προς αποφυγή της διασποράς του ιού

Μέσα από τις εικόνες που μας κοινοποίησε, ο κ. Τσιάκαλος, προσπαθεί να αποτυπώσει το μέγεθος του σοβαρού αυτού προβλήματος.

Ο ίδιος ευελπιστεί να δοθεί σύντομα λύση στο πρόβλημα, το οποίο ταλανίζεται το σχολείο και προκαλεί παράπονα τόσο από τους εκπαιδευτικούς, όσο και από τους γονείς.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *